Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkasella hankala päivä Tanskassa – englantilaiset tourjyrät vahvoilla Himmerland Openissa

Tapio Pulkkasen birdiemäärä putosi lauantaina yhdeksästä kahteen. Kuva: GETTY IMAGES

Hattu-Tapio Pulkkanen (69-65-72,-7) putosi kärjen tuntumasta sijalle 43:s Tanskan Farsøssa pelattavassa DP World Tourin kilpailussa. Kisan kärkeen on matkaa kymmenen lyöntiä, yhdeksänteen sijaankin kuusi lyöntiä.

Tulostehtailu jatkui Himmerland Openissa kahden ensimmäisen päivän malliin hurjana lauantaina. Paras kierrostulos oli Matthew Jordanin 62,-10.

Kun suuria tähtiä ei ole mukana, kärkinelikkoon yhteistuloksella -17 on kivunnut pelaajia, joiden keskimääräinen sijoitus maailmanlistalla on 515.

Italian Francesco Laportan lisäksi johtopaikkaa jakavat Englannin Matthew Southgate, Oliver Wilson sekä Ross McGowan.

Viidennellä sijalla oleva Matthew Jordan on englantilainen, kuten kuudetta sijaa jakavista Tom Lewis.

Todennäköisyys kisan päättymiseen englantilaisten juhliin on verraten suuri.

Tapio Pulkkasen birdiesuoni ehtyi

Kahden ensimmäisen päivän aikana 15 birdietä (6+9) tehtaillut Pulkkanen aloitti kolmanen päivän varsin lupaavasti. Ensimmäistä kertaa hän onnistui pelaamaan 11 ensimmäistä ilman kahta bogia.

birdejä hän teki samaan jaksoon kaksi ja oli hyvissä asemissa.

Viimeiset seitsemän käänsivät täysin kelkan. Hattu-Tapio löi kaksi heikkoa drivea par-nelosilla joiden jälkeen hän ei päässyt viheriölle tehden molemmista bogit. Näiden välissä tuli vielä yksi missattu par-putti metrin matkalta.

”Oli vähän hankala päivä joka osa-alueella, ei pysty niistä mitään erityistä nostamaan. Mies ei vaan ollut tänään paikallaan. Sunnuntaina on syytä olla terävämpänä”, Pulkkanen tiivisti tunnelmansa.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport näyttävät Himmerland Openin neljännen päivän suorana klo 14.30-20.00

Finaalipäivän kierrokselle hän starttaa kello 10.15 Suomen aikaa yhdessä tulevan Ryder Cup -joukkueen apulaiskapteeni Edoardo Molinarin kanssa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa