Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkanen parhaana suomalaisena Hollannissa

Tapio Pulkkanen on hyvissä asemissa avauskierroksen jälkeen. KUVA: GETTY IMAGES

Tapio Pulkkanen vei Kalle Samoojan rahat ja suomalaisten jäsentenvälisen KLM Openin avauskierroksella.

Tapio Pulkkanen jakaa 31:tta sijaa Hollannissa pelattavassa KLM Openissa. Pulkkanen pelasi tuloksen 70 (-2), kun kärjessä oleva Espanjan Jorge Campillo selvitti Bernardus Golfin kentän seitsemän lyöntiä etevämmin.

Suomalaisten jäsentenvälisissä Pulkkanen oli tällä kertaa kovin luu. Samassa ryhmässä hänen kanssaan pelannut Kalle Samooja jäi kaksi lyöntiä (72) ja Sami Välimäki peräti viisi (75).

Sekä Pulkkanen että Samooja pelasivat ensimmäiset yhdeksän reikää pariin. He starttasivat kierrokselle kymppireiältä. Jälkimmäisellä puolikkaalla Pulkkanen teki kahdeksan paria ja yhden eaglen, kun taas Samooja teki kahden birdien vastapainoksi kaksi bogia.

”Griineillä tuli vähän turpaan tänään. Kolme kertaa kolme puttia on vaan liikaa, eikä oikein keskimatkalta uponnut”, Samooja ruoti tiedotteessa.

Pulkkanen ja Samooja ovat hyviä ystäviä, ja tänään kaveruksilla oli keskinäisessä kilpailussa panoksena muutakin kuin kunnia.

”Eniten kismittää, että ”Tapsa” vei tänään rahat takaysillä”, Samooja veisteli.

66:tta sijaa jakava Samooja on vain lyönnin päässä cut-rajasta.

”Peli oli muuten ihan ok, joten huomenna uusi päivä ja mahdollisuus ottaa rahat takaisin.

Sami Välimäki aloitti tänään Pulkkasen ja Samoojan tapaan kymppireiältä. Hän sortui ensimmäisellä puolikkaalla kahteen tuplaan, mikä vei mahdollisuudet hyvään tulokseen. Välimäen sijoitus avauskierroksen jälkeen on 120:s.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa