Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkanen paransi sijoitustaan Valderramassa: ”Haastava kenttä pitää mielen virkeänä”

Tapio Pulkkanen on mainiossa asemissa ennen kahta viimeistä kierrosta Valderramassa

Hatttu-Tapio Pulkkanen (71-70,-1) lukitsi itsensä mainioon asemaaan ennen Andalucia Mastersin kahta viimeistä kierrosta. MIkko Korhonen (76-77,+11) karsiutuu.

Tapio Pulkkanen pääsi perjantaina ensimmäisessä ryhmässä jonottamatta yhdessä Andrea Pavanin ja Justin Waltersin kanssa kiertämään Valderraman kenttää ykköstiiltä.

Avauspäivän jälkeen 11:lla sijalla ollut kotkalainen sai mainion startin, tehden toiselle ja viidennelle birdiet, niiden väliin kolmannelle bogeyn.  Sisääntulo käynnistyi bogilla joka jäi päivän viimeiseksi. Pulkkanen kirjautti perjantain ja kokonaistuloksensa eteen punaisen miinusmerkin tehtyään 17:lle päivän kolmannen birdien.

Bogimäärän pitäminen kahdella ensimmäisellä kierroksella yhteensä neljässä lupailee hyvää.Samaa tietysti se, että Pulkkanen oli myös toisen päivänsä jälkeen tyytyväinen lyömiseensä, sekä mahdollisuuteen pelata ensimmäisessä ryhmässä

”Lyöminen oli edelleen hyvää. Pääsimme pelaamaan täydellisille griineille, jotka olivat myös hieman pehmeämmät, kuin torstaina iltapäivällä.”
”Kenttä on haastava ja  se pitää mielen virkeänä. Putteja olisi voinut upota enemmänkin, ehkä säkitykset tulevat nyt viikonloppun”, Pulkkanen kertoi tuntemuksistaan.

Pulkkanen, Pavan ja Walters selvisivät kierroksestaan neljässä tunnissa ja vartissa, mikä tullee olemaan  20-40 minuuttia vähemmän, kuin päivän muilla ryhmillä. 

Oletettavaa on, että Pulkkanen pääsee erittäin hyvistä asemista ja levänneenä lauantain kierrokselleen, joka käynnistyy viimeisissä pareissa puolenpäivän jälkeen.

Avauspäivän kärkimiehet Julien Guirrier (-4) sekä Rafa Cabrera-Bello (-3) pelaavat iltapäivällä Sami Välimäen ja Kalle Samoojan tavoin.

Valderramassa vuonna 2018 upeastti kolmanneksi Sergio Garcian ja Shane Lowryn jälkeen sijoittunut Mikko Korhonen jää nyt tuloksellaan 76-77,+11 kauas jatkopaikasta.

Kamerat seuraavat varmuudella tarkasti myös torstaina pahasti epäonnistuneen Jon Rahmin (78,+7) selvitymistaistelua kisasta karsiutumista vastaan.
Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näytttävät iltapäivän tapahtumat suorina kello 15.00-20.30
 

Tulospalvelu
 

Etsi luettavaa