Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen tarkkoja lähestymisissään – suomalaisilla mahdollisuuksien päivä edessään Tarragonassa

Mikko Korhonen on ennen kahta viiimeistä kierrosta tuloksessa -4 josta oletettavasti yksi tai useampia pelaajia nousee kärkikymmenikkköön KUVA: GETTY IMAGES

Tapio Pulkkanen (-9) saa ISPS Handa Champioshipissa kirittäjäkseen kisaan johtoon siirtyneen Scott Jamiesonin (-11). Mikko Korhonen kunnostautui perjantaina Hattu-Tapion tavoin kenttäpelissään

Suomalaisilla oli lopussa kompuroinutta ja karsiutunutta Sami Välimäkeä lukuunottamatta perjantaina vahva päivä Tarragonassa pelattavassa DP WOrld Tourin kisassa.

Tapio Pulkkanen (-9) on itselleen erittäin tutulla Lakes Coursella tuloslistalla kakkosena.

Pelikavereiksi tulevat erittäin rutinoituneet Skotlannin Scott Jamieson (-11) sekä kotimaassaan pelaava Espanjan Adrian Otaegui (-8).

Jamiesonille voittaminen on ollut läpi uran erittäin työlästä. Ykköstiloja on vain yksi, kisoja takana pitkälti yli 300.

Mikko Korhonen (69-67,-4) pelasi perjantaina saman tuloksen kuin Pulkkanen nousten sijalle 21.

”Hyvä päivä oli tänään. Greenit ovat paikoitellen aika isot, ja kentällä voi tulla pitkiä putteja. Jonkun verran tuuli tänään iltapäivällä, eli ihan haastavaa oli.”

”Puttasin paremmin tänään ja lyöminen oli ihan riittävällä tasolla myös. Viikonlopun peleille ihan hyvistä asemista”, Korhonen kommentoi esityksiään tiedotteessaan.

Korhosella on eroa Jamiesoniin seitsemän lyöntiä, Pulkkaseen viisi.


MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Pulkkanen ja Korhonen kärkimiehiä tiiltä viheriölle

Kahden ensimmäisen päivän ajan Pulkkanen ja Korhonen ovat tiiltä viheriölle sekä lähestymisissä tilastoissa kymmenen ensimmäisen joukossa.

Tiiltä viheriölle Pulkkanen on napsinut eroa keskivertopelaajaan kierrosta kohden 4,44 lyöntiä ja on listan kakkonen. Korhonen on tässä listauksessa seitsemäs.

Mitalin kääntöpuoli on se, että puttipelissä molempien saldot ovat vielä niukasti miinuksella.

Strokes Gained, tiiltä viheriölle

Hole-in-onen perjantaina tehnyt Kalle Samooja (-2) lähtee lauantain kierrokselle sijaluvulta 43.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport näyttävät kisan myös viikonloppuna suorina. Lähetykset käynnistyvät molempina päivinä kello 15.00

Tulospalvelu

Suomalaispelaajien ryhmät lauantaina, ISPS Handa Championshipklo
Kalle Samooja – Ryan Fox – Jazz Janewattanond11.25
Mikko Korhonen – Clément Sordet – Darren Fichard12.47
Tapio Pulkkanen – Scott Jamieson – Adrian Otaegui14.20

Etsi luettavaa