Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkanen: ”Ihan kuin kausi alkaisi uudestaan”

Tapio Pulkkanen iski kolmannen kerran peräkkäin jatkoon European Tourilla

Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen palaavat sorvin ääreen huomenna käynnistyvässä Espanjan Avoimissa. Madridissa pelattavassa kilpailussa suurin osa tähdistä loistaa poissaolollaan – ykköstähtenä tuikkii Espanjan oma poika Jon Rahm.

European Tour palaa lähes kuukauden kilpailutauolta kun Espanjan Avoimet avaavat Euroopassa pelattavan kilpailukauden. Suomalaisista Madridiin ovat matkustaneet Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen. Pulkkanen avasi kauden pääsemällä kaksi kertaa kuudesta kilpailusta jatkoon. Kolmas sija Joburg Openissa loi kuitenkin hyvän pohjakassan kesäkauden kisoihin. 

Pulkkanen on harjoitellut hyvin kuukauden tauon aikana. Hän vietti viikon leirin Panoramicassa yhdessä Kalle Samoojan kanssa, joka keskittyy parhaillaan kisaan Kiinassa. 

”Kallen kanssa oltiin viikko Panoramicassa. Aikalailla wedgeihin keskityttiin ja ne tuntuu nyt melko hyviltä”, Pulkkanen avasi treeniviikon sisältöä.

Kelit Madridissa ovat olleet todella heikot kisan alla. Pulkkanen näkeekin, että kelit näyttelevät isoa roolia kisan aikana. 

”Pari päivää ollu superkylmä ja sateista. Kenttä on ihan jees. Hyvässä kelissä tarjoaa paljon mahdollisuuksia mutta jos samanlaista kuin nyt ollut niin melko vaikea on.”

Tavoitteet Pulkkasella ovat luonnollisesti korkealla. Kisasta ei haeta pelkkää kokemusta, vaan menestystä. 

”Mielenkiinnolla odottelen kisaamista, tuntuu kuin alkaisi uusi kausi. Omaa huippupeliä lähden kaivamaan esiin ja sillä voisi täällä hyvin pärjätäkkin!”, Pulkkanen viestitti kisan aattona. 

Pulkkanen aloittaa kisansa kello 14.30 Suomen aikaa kentän kymppitiiltä. Mikko Korhosen lähtövuoro on 15.40 samalta tiiltä. Jon Rahm on asetettu samaan ryhmään Andrew Johnstonin ja Rafa Cabrera-Bellon kanssa. He aloittavat pelinsa torstaina kello 9.55 Suomen aikaa.

Kisa tulee suorina lähetyksinä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta.

Etsi luettavaa