Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkanen cut-rajan paremmalla puolella – Garcia-Rodriguez hurjana par-viitosilla

Tapio Pulkkanen pääsee puttaamaan  myös sisääntulossa tuoreille viheriöille

Tapio Pulkkanen (70,-2) on avauspäivän jälkeen hyvissä asemissa Hero Openissa. Espanjan Sebastian Garcia Rodriguez jysäytti tauluun luvut 62,-10.

Tapio Pulkkanen pääsi torstaina ensimmäisessä kolmikossa kello 9.00 Suomen aikaa liikenteeseen. Ulosmeno sujui mainiosti, birdejä syntyi kolme. Jossiteltaavakin jäi, sillä pitkälyöntiinen kotkalainen ei onnistunut tekemään birkkua tai eaglea kentän neljännellä väylällä,par-viitosella.  Sisääntulossaaan Pulkkasen paras vire hyytyi, hän teki vain yhden birdien ja kaksi bogeya. Tehoa jäi koko kierroksen aikana uupumaan etenkin par-viitosilla, jotka Hattu-Tapio pelasi vain yhden alle parin.

 Kisaa johtava Espanjan  Sebastian Garcia Rodriquez (-10) loisti etenkin par-viitosilla joilla hän tehtaili kaksi eaglea, birdien ja parin. Loppuun asti pelanneista espanjalaisilla on kaksoisjohto, Pablo Larrazabal (-8) tehtaili yhdeksän birdietä ja yhden bogeyn.

Kalle Samooja (-2/13) sekä Mikko Korhonen (-2/3) saivat myös hyvät startit kilpailulleen.

Tuloslista, Hero Open

Ikä on pelkkä numero. Kilpailuunsa numero 707 valmistautuva Miguel Angel Jimenez näyttää mallia kropan lämmittelyyn ennen torstain kierrosta.

Etsi luettavaa