Hyppää sisältöön

Tanska isoon johtoon World Cupissa

Joukkue Olesen/Kjeldsen onnistui jälleen lauantain foursome osuudessa.

Tanskalaiset (-14) pelasivat kärkipaikalta tuloksen 70, -2 ja kasvattivat johdon neljään lyöntiin ennen viimeistä kierrosta. Kierroksen jälkeen Kjeldsen kertoi, että joukkue pysyi hyvässä mielentilassa ja aggressiivisena läpi päivän. Hän haluaa saman mielentilan jatkuvan sunnuntain bestball päätöskierroksella. Vaikka neljän lyönnin johto on suuri tietävät tanskalaiset, että voittoon vaaditaan vielä yksi loistava kierros. 

Amerikkalaiset Fowler/Walker nousivat toiselle sijalle ja viimeiseen ryhmään lauantaina foursome tuloksella 69 , -3. Varsinkin Rickie Fowler näytti löytäneen lyöntituntuman ja pari onnistui tekemään kierrokselle viisi birdiä. Näyttää kuitenkin siltä, että amerikkalaisten on lähestyttävä 60 rajaa sunnuntain bestballissa sillä tanskalaisten peli toimii kaikilla osa-alueilla. Neljän lyönnin ero on vaikea kuroa kiinni kun vastustajalta ei voi odottaa virheitä. 

Kiinalaiset saivat lauantain kierrokselle huonon alun mutta korjasivat tilanteen kierroksen aikana päätyen kolmannelle sijalle tulokseen -9. Japani, Ranska ja Espanja jakavat neljättä sijaa tuloksessa -7. 

Leaderboard

Etsi luettavaa