Hyppää sisältöön

Tampereen seudulle avataan golfarin paratiisi – Golf Sky ja GoGolf Lounge yhdellä iskulla

GoGolfin uudessa konseptissa yhdistyvät GoGolf Lounge ja Golf Skyn myymälä. Tila avataan marraskuun alussa.

Euroopan modernein sisäharjoittelukeskus GoGolf Lounge ja Golf Skyn jättimyymälä avataan marraskuussa Nokialle. Kyseessä on ainutlaatuinen konsepti, jossa yhdistyvät golfin sisäharjoittelu ja välineliike.

Tampereen kupeeseen avataan marraskuussa todellinen golfin ihmemaa sisätiloihin. Kyseessä on GoGolfin kehittämä uusi konsepti, jossa yhdistyvät Golf Skyn jättimyymälä ja uusi GoGolf Lounge. Myöhemmin samaan yhteyteen tulee myös We Love Padel -padelkenttiä.

Uusi myymälä avataan Nokialla samaan rakennukseen, jossa Golf Skyn nykyinen myymälä sijaitsee.

Tilaa on kaikkiaan noin 6 000 neliömetriä. Golf Skyn myymälä vie tästä yli 2 000 neliötä. Golfvälineille löytyy tilaa siis jopa enemmän kuin Golf Skyn Espoon-myymälässä. Kyseessä on Suomen ellei jopa Euroopan  suurin golfin erikoisliike.

Golf Skyn toimitusjohtaja Mikko Asonen kertoo, että tuotteet jaotellaan liikkeessä tuoteryhmittäin siten, että jokaisella brändillä on oma osastonsa.

”Esillelaitot tulevat olemaan parempia kuin aikaisemmin ja panostamme tiloissa viihtyvyyteen”, Asonen lupaa.

Kahdeksan Trackman 4 -simulaattoria

Trackman-simulaattori soveltuu erinomaisesti sekä tavoitteelliseen harjoitteluun ja viihdekäyttöön. GoGolf Loungessa Trackman-simulaattoreita on kuusi.

Trackman-simulaattori soveltuu erinomaisesti sekä tavoitteelliseen harjoitteluun ja viihdekäyttöön. GoGolf Loungessa Trackman-simulaattoreita on kuusi.

Markus Sommers

GoGolf Lounge Tampereeseen tulee yhteensä kahdeksan Trackmanin uusinta lyöntisimulaattoria. Näistä kaksi sijoitetaan erillisiin vip-huoneisiin, joita myös yritykset voivat varata kokouskäyttöön.

Trackmaneja hyödynnetään myös Golf Skyn mailafittauksiin.

Sisäharjoittelukeskukseen tulee myös yli 200 neliömetrin lähipelialue, jonka pinnanmuodot on suunniteltu yhdessä GoGolfin päävalmentajan Timo Karvisen kanssa.

”Puttiviheriön kallistukset palvelevat myös tavoitteellisia golfareita ja kilpapelaajia”, Karvinen kertoo.

Lyöntipaikkoja tulee yhteensä 20. Näissä järjestetään muun muassa GoGolfin ryhmävalmennuksia, joiden sisällön on luonut Karvinen.

”Kyse on täysin erilaisesta ryhmävalmennustuotteesta. Siinä jokaiselle osallistujalle luodaan oma kehityssuunnitelma, jota talven aikana noudatetaan. Tässä on huomioitu myös kurssin ohella tapahtuva omaehtoinen harjoittelu”, Karvinen kuvailee konseptia.

GoGolf-valmentajina Tampereella toimivat kokeneet PGA Prot Juha Pentikäinen ja Kari Viitanen. Kurssit alkavat pyöriä tilassa heti, kun tila avataan marraskuun alussa.

Lyöntipaikkoja vuokrataan myös paikallisten golfseurojen ryhmävalmennuksiin.

”Kyseessä on Euroopan modernein golfin sisäharjoittelukeskus”, lupaa GoGolfin liiketoimintajajohtaja Mikael Hästbacka.

Viihtyvyys ja elämyksellisyys keskiössä

Tilassa panostetaan GoGolfin mission mukaisesti viihtyvyyteen ja elämyksellisyyteen. Trackman-simulaattorien avulla voi pelata maailman huippukentillä, ja uuden teknologian ansiosta pelikokemus on realistisempaa kuin koskaan ennen.

Esimerkiksi lyöntien mitat, kierteet ja pallon käyttäytyminen ilmalennon aikana ja maan pinnalla ovat erittäin lähellä todellisuutta.

Loungen yhteyteen tulee myös Lavazza-kahvila ja golfhenkinen sporttibaari, jossa voi katsoa Elisa Viihde Viaplayn golflähetyksiä. Tarjolla on juomien lisäksi myös purtavaa.

Kyseessä on siis todellinen golfarin talviparatiisi, joka vie Tampereen sisäharjoittelumahdollisuudet täysin uudelle tasolle.

Varaa paikka GoGolf Lounge Tampereen valmennusryhmässä. 

Etsi luettavaa