Hyppää sisältöön

Tammisella huikea päätöspäivä Espanjassa

Noora Tamminen oli jälleen paras suomalainen LET:llä.

Noora Tamminen nousi jälleen parhaaksi suomalaiseksi LET:llä Hän pelasi neljännen kierroksen tulokseen 64.

Noora Tamminen jatkoi nousua Ladies European Tourin Espanjan kisassa sunnuntaina.

Suomen ykköspelaaja kiersi Barcelonan lähellä sijaitsevan Terramarin kentän seitsemän alle parin tulokseen ja nousi Mediterranean Ladies Openissa 15:nneksi. Kierrostulos 64 oli päivän paras. Samaan ylsi kaksi muutakin pelaajaa.

Tamminen pelasi jälleen nousujohteisen turnauksen, sillä hän pelasi kisan heikoimman kierroksen torstaina ja parhaan sunnuntaina. Hänen yhteistuloksensa par 71 -kentällä oli -7 (75-68-70-64).

Tamminen teki tänään ainoastaan yhden bogin. Se tuli seiskareiällä, joka on lyhyt par 3. Tamminen aloitti kymppitiiltä.

Krista Bakker oli tänään toiseksi paras suomalainen. Hän jä Tammisesta lyönnin ja sijoittui tuloksella -6 (73-67-69-70) 19:nneksi.

Bakker kehitti takaysin alussa hienon kirin tehden birdiet rei’ille 10, 11 ja 13. Hyvä putki tussahti 14. reiällä tulleeseen tuplabogiin, mutta Bakker onnistui kuitenkin päätösreiällä tekemään vielä yhden birkun.

Minea Blomqvist-Kakko jäi puolestaan Bakkerista lyönnin. Minnikin lukeutui päätöskierroksen onnistujiin, sillä hän onnistui pelaamaan sunnuntaina kisan parhaan tulokseksena. Hänen lopputuloksena oli -4 (69-72-71-68).

Kilpailun voittotaistelu venyi kolmen naisen uusintaan, johon pääsivät mukaan Anna Nordqvist, Florentyna Parker ja Carlota Ciganda. Heidän lopputuloksensa oli -15.

Tässä Nordqvist upottaa päätösreiällä birdien, mikä nosti hänet Parkerin ja Cigandan tapaan lopputulokseen 15 alle parin.

Uusinta on vielä kesken.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa