Hyppää sisältöön

Tammikuussa uusia kursseja – rennossa ilmapiirissä ja opetuksessa peli kehittyy

Sisäharjoittelukausi GoGolf Loungessa on lähtenyt vauhdilla käyntiin.

GoGolf Loungeissa alkaa uusia talvikursseja heti vuodenvaihteen jälkeen. Paikat suosituilla kursseilla kannattaa varata ajoissa.

Golfista on tulossa laadukkaiden fasiliteettien ja modernien lyöntitutkien ansiosta ympärivuotinen harrastus myös Suomen leveysasteilla.

Moni golfari on nähnyt talven otollisena aikana parantaa lyöntitekniikkaa ohjatussa valmennuksessa.

GoGolfin marraskuussa alkaneet valmennuskurssit ovat vetäneet erinomaisesti. Päävalmentaja Timo Karvinen on suunnitellut yhdessä GoGolf-valmentajien kanssa eri kurssien sisällön siten, että vaikka pelaajat harjoittelevat ryhmässä, jokaisella osallistujalla on henkilökohtainen valmennussuunnitelma, jota he noudattavat kurssin aikana.

Jos et ole vielä aloittanut talviharjoittelua, vielä ehdit mukaan. GoGolf Valmennus vastaa kysyntään aloittamalla uusia kursseja GoGolf Loungeissa Espoossa ja Tampereella.

Uudet ryhmät on jaettu pelaajien tason ja tavoitteen mukaan kolmeen eri tasoon: Pelaa alle 100, 90 tai 80. Tammikuussa alkavien ryhmien valmentajina Espoossa toimivat Marko KummRiku Soravuo ja Janne Martikainen.

Janne Martikainen ryhtyi ammattilaisuran jälkeen ammattivalmentajaksi. Viimeiset vuodet hän on opettanut ja valmentanut Kurk Golfissa.

Janne Martikainen ryhtyi ammattilaisuran jälkeen ammattivalmentajaksi. Viimeiset vuodet hän on opettanut ja valmentanut Kurk Golfissa.

Jussi Miettinen

Martikainen on pitkän linjan golfammattilainen, joka peliuran jälkeen ryhtyi opettavaksi ammattilaisiksi.

”Olen valmentajana rauhallinen, kiva ja vaativa. Lähes 10 vuoden kokemus valmennuspuolelta on muokannut ajatusmaailmaani. Alussa kaikki näyttäytyi aika mustavalkoisena, mutta nyt oma tapa ja suunta valmennuksessa ovat muotoutuneet”, Martikainen sanoo.

Soravuo, joka muuten on kolminkertainen lyöntipelin Suomen mestari, kertoo olevansa opettajana ihmisläheinen ja monipuolinen. Yksilöllisyys näyttelee hänen opetuksessaan vahvaa roolia. Jokainen oppilas ja opetustunti ovat erilaisia.

”Minulle opetuksessa on tärkeää auttaa oppilasta löytämään keinoja nauttia golfista yhä enemmän”, Riku sanoo. 

Marko Kumm viettiä parin viikon loman talven ja kesän opetuskausien välillä.

Marko Kumm viettiä parin viikon loman talven ja kesän opetuskausien välillä.

Jussi Miettinen

Marko Kummilla, joka kerää jatkuvasti kehuja luomastaan rennosta ja positiivisesta ilmapiiristä, on tarjolla lisäksi pariskunnille suunnattu kurssi.

Ja nyt seuraa vinkki: mikä olisikaan parempi joululahja, kuin tarjota puolisolleen laatuaikaa parhaassa mahdollisessa seurassa, rakkaan lajin parissa ja Markon asiantuntevassa opissa?

Kurssitarjontaa GoGolf Lounge Espoossa

Kari Viitanen ja Juha Pentikäinen opettavat GoGolf Loungessa Tampereella.

Kari Viitanen ja Juha Pentikäinen opettavat GoGolf Loungessa Tampereella.

Tampereella GoGolfin opetusvahvuuteen kuuluvat Nokia River Golfin prot Juha Pentikäinen ja Kari Viitanen.

Juha näkee golfvalmentajan ammatin kokonaisvaltaisena työnä. Hän auttaa oppilaitaan näkemään positiivisia asioita svingissä ja antaa työkaluja kokonaisvaltaisesti pelin kehittämiseen.

“Paras tapa kehittyä harrastepelaajana on harjoitella talvella. Talven aikana tehty työ kantaa hedelmää ja oppiminen näkyy ensi kaudella kentällä”, Juha kertoo.

Karin opetustyyli on selkeä ja rauhallinen. Hänelle on tärkeää, että asiakas ymmärtää, mitä tehdään ja miksi. Karin valmennuksessa on hauskaa! Hän tarjoaa oppilailleen rennon ja hauskan ilmapiirin, jossa kehittyminen on mahdollista. 

”Odotan näkeväni paljon innokkaita kurssilaisia uusissa, hienoissa tiloissa”, Kari kertoo. 

Kurssitarjontaa GoGolf Lounge Tampereella

Lisää GoGolfin Tampereen-kursseja >>

GoGolf Lounge Espoo sijaitsee Keran halleilla Karantie 2:ssa. Uusi GoGolf Lounge Tampere sijaitsee uusitun Golf Skyn jättimyymälän yhteydessä Nokian Kolmenkulmassa.

Etsi luettavaa