Hyppää sisältöön

Varaa paikka talvikurssille ja vie pelisi uudelle tasolle – omatoiminen harjoittelu kurssilaisille ilmaista GoGolf Loungessa

Suuri osa GoGolfin talvikursseista pidetään GoGolf Loungessa.

GoGolfin huippusuositut pienryhmävalmennukset starttaavat marraskuussa. Omatoiminen lyöntiharjoittelu on talvikursseille osallistujille ilmaista. Ilmoittautua kannattaa nopeasti.

GoGolfin valmennustiimi on suunnannut katseensa jo kohti tulevaa sisäkautta. GoGolfin visiona on tarjota golfareille ympärivuotinen mahdollisuus kehittää omaa peliä niin omatoimisesti kuin valmentajienkin opastuksella. 

Tämä mahdollistuu muun muassa GoGolf Loungessa, joka on Espoon Kerassa sijaitseva moderni sisäharjoittelukeskus.

GoGolf Loungessa on yhteensä kosolti lyöntipaikkoja ja suuri lähipelialue
GoGolf Loungessa on yhteensä kosolti lyöntipaikkoja ja suuri lähipelialue. KUVA: MARKUS SOMMERS

GoGolf Loungessa on mahdollista harjoitella golfia monella eri tavalla: pelata kierros Trackman-simulaattorissa Floridan auringon alla, harjoitella tekniikkaa lyöntipaikoilla tai keskittyä lähipeliin isolla harjoitteluviheriöllä.

Loungesta löytyy myös yksityinen opetustila peileineen. Harjoittelun jälkeen asiakas voi istahtaa viihtyisään oleskelutilaan katselemaan huippugolfia televisiosta ja nauttimaan baarin antimista.

Talvet ovat GoGolf Loungessa vilkkaita. Lämmin ja viihtyisä sisähalli mahdollistaa omatoimisen harjoittelun lisäksi treenaamisen GoGolf-valmentajan opastuksella pienryhmissä. Ryhmävalmennukset ovat pelaajien mielestä loistava tapa kehittää omaa peliä ja valmistautua seuraavaan kauteen ammattilaisen opastuksella.

GoGolf-valmennuksen ensimmäiset talvikurssit ovat tulleet hiljattain myyntiin. Niiden suhteen kannattaa olla nopea, sillä parhaat ajat viedään päältä.

Talvikurssilaisille on tarjolla harjoittelua tukevia etuja. Niitä ovat muun muassa rajaton lyöntipaikkojen käyttö huhtikuun loppuun saakka sekä 30 prosentin alennus Trackman-simulaattoritunneista.

Lisäksi kurssilaiset saavat 35 euroa Trackman-saldoa. Trackmanin tarjoaa erinomaisen tavan kehittää omaa peliään, sillä se kertoo paljon erilaisia arvoja ja lukuja paitsi svingistä myös pallon lentoradasta.

Ryhmä tason tai iän mukaan

Asiakas voi valita haluamansa pienryhmän oman tasonsa mukaan. Kursseja on suunnattu myös erikseen senioreille, pariskunnille sekä vasta golfin aloittaneille. Ryhmäkoot ovat sopivan pieniä (4–6 hlöä), mikä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen kursseilla.

”Kurssitarjonta on suunnattu laajalle asiakaskunnallemme, aina aloittelijasta kokeneempiin pelaajiin. Asiakkaidemme toiveet ja odotukset ovat kaiken toimintamme keskiössä”, sanoo GoGolfin opetusliiketoiminnan johtaja Joonas Salonaho.

MAINOS

Oletko päättänyt olla parempi golfari ensi kaudella?

Varaa paikka GoGolf-valmennuksen suosituilta talvikursseilta – ja nautit pelamisesta ensi kesänä aiempaa enemmän.

Etsi luettavaa