Hyppää sisältöön

Talven kurssit ovat täällä – varaa paikkasi ja vie pelisi seuraavalle tasolle GoGolf-valmentajan opastuksella

Suuri osa GoGolfin talvikursseista pidetään GoGolf Loungessa.

GoGolfin huippusuositut pienryhmävalmennukset starttaavat marraskuun alussa eri sisälokaatioissamme. Viime talven kurssitarjontaa on laajennettu ja kehitetty asiakkaiden toiveiden perusteella.

Näin syksyllä GoGolfin valmennustiimi on suunnannut katseensa jo kohti tulevaa sisäkautta. GoGolfin visiona on tarjota golfareille ympärivuotinen mahdollisuus kehittää omaa peliä niin omatoimisesti kuin valmentajienkin opastuksella. 

Viime syksynä Espoon Keran halleille valmistui uusi sisäharjoittelukeskus, GoGolf Lounge. Parhaillaan Loungen kapasiteettia laajennetaan, millä pyritään vastaamaan kasvavaan kysyntään. Myös Tampereen suunnalle on nousemassa kovaa vauhtia vastaavanlainen sisäharjoittelukeskus.

Se avataan marraskuun alussa Golf Skyn myymälän yhteyteen Nokialle. Konsepti on täysin uudenlainen.

Lämmin ja viihtyisä sisähalli Espoossa

GoGolf Loungessa on yhteensä kosolti lyöntipaikkoja ja suuri lähipelialue, jossa voi harjoitella puttaamista ja chippaamista hienosti muotoillulla viheriöllä.

GoGolf Loungessa on yhteensä kosolti lyöntipaikkoja ja suuri lähipelialue, jossa voi harjoitella puttaamista ja chippaamista hienosti muotoillulla viheriöllä.

Markus Sommers

GoGolf Loungessa on mahdollista harjoitella golfia monella eri tavalla – pelata kierros Trackman-simulaattorissa Floridan auringon alla, harjoitella tekniikkaa lyöntipaikoilla tai keskittyä lähipeliin griinin ympäristössä. Loungesta löytyy myös yksityinen opetustila peileineen. Harjoittelun jälkeen asiakas voi istahtaa viihtyisään oleskelutilaan katselemaan huippugolfia televisiosta ja nauttimaan baarin antimista.

Viime talvikausi oli GoGolf Loungessa vilkas. Moderni sisähalli mahdollistaa omatoimisen harjoittelun lisäksi treenaamisen GoGolf valmentajan opastuksella pienryhmissä. Viime talven ryhmävalmennukset olivat asiakkaidemme mielestä loistava tapa kehittää omaa peliä ja valmistautua seuraavaan kauteen ammattilaisen opastuksella.

Yhteisöllinen pienryhmäharjoittelu yksilöllisyyttä unohtamatta

Yksi viime talven innokkaista harjoittelijoista oli Jori Mykrä, 30-vuotias aktiivigolfari Peuramaalta. Jori halusi hyödyntää pitkän talven pelinsä kehittämiseen ja kertoi suunnitelmastaan kavereilleen. Kaverit innostuivat ajatuksesta ja varasivat pian paikat GoGolf-valmentaja Marko Kummin pienryhmävalmennukseen. Markon kurssi kesti 16 viikkoa ja harjoituskerrat olivat kahden viikon välein Loungessa. 

Marko Kumm aloitti GoGolfin valmentajana vuosi sitten ja töitä on piisannut.

Marko Kumm aloitti GoGolfin valmentajana vuosi sitten ja töitä on piisannut.

Jussi Miettinen

Marko rakensi kurssin rungon osallistujien toiveiden pohjalta. Kukin pelaajista sai talven aikana yksilöllistä opetusta, johon kuului muun muassa videoanalyysit säännöllisin väliajoin. 

Jori piti ryhmävalmennuksessa yhteisöllisyyden lisäksi erityisesti siitä, että pääsi näkemään ja oppimaan myös muiden kurssilaisten tekemisestä. 

“Meillä oli tosi hauskaa alusta asti”, Jori kertoo. 

Marko sai kurssilaisilta kehuja rennosta ja positiivisesta ilmapiiristä, jossa oli hauska harjoitella. 

  • Mainos: Varmista paikkasi syksyn suosituilla golfvalmennuksilla. Varaa paikkasi nyt osoitteessa golfvalmennus.fi. Kurssit alkavat 1.11. Ilmoittaudu mukaan.

Jorin toiveissa on jatkossa päästä hyödyntämään enemmän Trackman-analysaattoria kurssin aikana. 

GoGolfin valmennustiimi on ottanut asiakkaiden toiveita ja kehitysideoita huomioon tulevissa ryhmävalmennuksissa. 

”Kurssitarjonta on suunnattu laajalle asiakaskunnallemme, aina aloittelijasta kokeneempiin pelaajiin. Asiakkaidemme toiveet ja odotukset ovat kaiken toimintamme keskiössä”, sanoo GoGolfin opetusliiketoiminnan johtaja Joonas Salonaho.

Varmista paikkasi talven kursseille pian

Asiakas voi valita haluamansa pienryhmän oman tasonsa mukaan, esimerkiksi Pelaa alle 90- tai 80 -kursseilla. Kursseja on suunnattu myös erikseen senioreille, pariskunnille sekä vasta golfin aloittaneille, uusille golfareille. Ryhmäkokoja on pienennetty asiakkaiden palautteen perusteella ja ne ovat kurssista riippuen 4–6 henkilöä.

Illmoittautua voit osoitteessa golfvalmennus.fi, josta on ohjaus Enkora-ajanvarausjärjestelmään.

GoGolfin ammattitaitoiseen valmennustiimiin kuuluvat Timo Karvinen, Antti Vaalas, Marko Kumm, Janne Martikainen, Ari Koutuaniemi ja Riku Soravuo. Kursseja järjestetään pääkaupunkiseudulla GoGolf Loungessa, Planmeca Areenalla sekä Peuramaa Golfissa. 

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella GoGolfin kursseista pääsee nauttimaan Nokialla. Tampereen suunnalta on tulossa uutisia aiheeseen liittyen hieman myöhemmin – pysy siis kuulolla!

Etsi luettavaa