Hyppää sisältöön

Tällainen on Tiger Woodsin ja Rory McIlroyn uusi teknotour

Tammikuussa 2024 starttaavassa TGL:ssä pitkät lyönnit lyödään simulaattoriin, mutta lähipeli pelataan viheriöille. KUVAT RUUTUKAAPPAUS

TMRW Sports julkisti myöhään keskiviikkona, millainen on niiden kehittelemä uusi golfliiga.

Tiger Woods ja Rory McIlroyn perustama TMWR Sports julkisti myöhään tiedon siitä, millainen on heidän kehittämänsä uusi teknologiapainotteinen golfliiga, jonka lyhenne on TGL.

Kyseessä on mielenkiintoinen konsepti, jossa pelaaminen tapahtuu kilpailuja varten luodulla areenalla. Yhteistyössä on mukana PGA Tour.

Tammikuussa 2024 starttaavassa liigassa pelataan kauden aikana 15 kilpailua, jonka jälkeen pelataan välierät ja loppuottelu. Yksi kilpailu kestää noin kaksi tuntia, ja se televisioidaan parhaaseen katseluaikaan.

Kisassa kohtaa kuusi kolmen hengen joukkuetta, ja Woods ja McIlroy ovat liigan perustajina mukana pelaamassa liigaa.

Tapahtumia varten rakennetaan oma kisa-areena, jossa pitkät lyönnit pelataan virtuaalisella kentällä mutta lähipeli teknologisesti maustetulla lähipelikentällä.

Tiedotteessa kerrotaan, että paikan päällä olevien fanien kokemus vertautuu esimerkiksi NBA-koripalloiluun, jossa ihmiset pääsevät seuraamaan läheltä pelaajien jokaisen suorituksen.

”Perinteisessä golfkilpailussa tämä ei ole mahdollista”, Woods korostaa tiedotteessa.

TMWR Sportsin toimitusjohtaja Mike McCarley sanoi, että hanketta on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa parin vuoden ajan.

”Yhdistämme golfin 600 vuoden historian omaavan urheilun teknologiaan suurella näyttämöllä, joka on rakennettu erityisesti live-kilpailua varten. Tämä innovatiivinen liiga tarjoaa faneille tuoreen, lyhyen version golfista vertaansa vailla olevassa areenaympäristössä, joka on suunniteltu modernille yleisölle”, hän totesi.

Etsi luettavaa