Hyppää sisältöön

Tali järjestää perjantaisin avoimet ovet: ”Haluamme madaltaa aloittamisen kynnystä”

Talin rangella pääsee tutustumaan golfiin ilmaiseksi perjantaisin!

Helsingin Golfklubi järjestää kesän jokaisena perjantaina avoimet ovet rangella. Kaikki halukkaat saavat tulla ilmaiseksi kokeilemaan lajia. Pallot ja mailat ovat ilmaisia, jonka lisäksi tunnin ajan myös valmentajat ovat rangella opettamassa.

Helsingin Golfklubia eli Talia on pidetty lähes yksityiskentän maineessa. Viime aikoina Talissa on pyritty tekemään toimenpiteitä, jotta mielikuva muuttuisi. Jo muutaman vuoden kentällä on ollut perjantaisin avoimet ovat rangella. 

Kesäkuun ensimmäisestä perjantaista elokuuhun saakka kenellä tahansa on mahdollisuus tulla kokeilemaan lajia Talin rangelle – ilmaiseksi. Toki range ja lähipelialueet ovat muutenkin kaikille lajista kiinnostuneille avoinna. 

”Viesti tässä on yksinkertainen: tervetuloa! Me olemme kärsineet pitkään maineestamme, että meille ei oltaisi tervetulleita. Haluamme tehdä tärkeää työtä muiden kenttien tavoin lajin aloittamiskynnyksen madaltamiseksi sekä samalla viestiä, että meille saavat kaikki tulla treenaamaan, pelaamaan tai kokeilemaan golfia”, Helsingin Golfklubin golftoimen johtaja Lauri Gulin kertoo. 

Kello 17-20 rangelta saa ilmaisia palloja, ja vuokramailatkin ovat tällöin maksuttomia. Ensimmäisen tunnin ajan kentän opettajat ovat rangella antamassa ilmaiseksi opetusta. 

”Viime vuoden kokemuksesta jäi sellainen kuva, että välillä oli tosi paljon kokeilijoita ja joinain iltoina ei juuri ketään. Tietenkin keleillä on iso vaikutus asiaan. Toivottavasti kelit suosivat ja Talissakin saadaan tehtyä lisää uusia golfareita Suomeen”, Gulin jatkaa. 

Kenttävanhus on myös auki. Tänä keväänä Talista on kuulunut positiivisia viestejä kentän kunnon suhteen. 

”Meillä on talvehtinut tosi hyvin. Ilmeisesti lähes kaikki Etelä-Suomen kentät ovat erittäin hyvässä kunnossa, joka on tosi iloinen asia golfareille. Tänä vuonna pelataan toivottavasti paljon golfia ja saadaan nauttia näistä upeista keleistä vielä toukokuun jälkeenkin”, Gulin lähettää golfterveiset.

Etsi luettavaa