Hyppää sisältöön

Taistelu käynnissä: Pulkkanen tarvitsee onnistumisia

Tapio Pulkkasen ja Riku Mattilan tavoite on osua oikeille puolille lippuja Kiinassa

Tapio Pulkkanen taistelee urhoollisesti kärjen tuntumassa Johannesburgissa. Tiukin kamppailu The Openin paikasta käydään Pulkkasen ja Shaun Norrisin kesken.

Tapio Pulkkanen on merkauttanut korttiinsa pelkkiä par-tuloksia maanantain pelien aikana. Suurinta osaa pareista voidaan pitää kuitenkin hyvinä onnistumisina, sillä lähestymiset eivät ole olleet täyttä kultaa. Birdie-paikkoja ei ole vielä syntynyt pelien jatkuttua keskeytyksen jälkeen. 

Shaun Norris ohitti Pulkkasen lyönnillä tehtyään birdien väylällä 14. Kyseinen reikä on par-5 myötätuuleen, joten hyvällä drivella Pulkkanen pääsee helposti kahdella päälle. Ongelma on tällä hetkellä se, että Shaun Norris on maailman rankingissa viisi sijaa Pulkkasta korkeammalla – tasatuloksessa paikka jää eteläafrikkalaiselle. 

Tulokset:

Samaan tulokseen Pulkkasen kanssa nousi juuri Marcus Armitage, joka pelaa samassa ryhmässä. Armitagen kanssa tasapelissä Pulkkanen on korkeammalla. 

Mikko Korhonen on pelannut hyvin maanantaina. Hän teki birdiet väylille 14 ja 15. Yhteistuloksella -11 Korhonen on noussut jakamaan sijaa 12.

Kisaa voi seurata suorana Viaplaylta ja Viasat Golfilta:

Etsi luettavaa