Hyppää sisältöön

Taikuri yllättyi itsekin tempustaan – Korn Ferry Tourilla rikottiin maaginen 60 lyönnin raja

Michael Feagles onnistui rikkomaan 60 lyönnin rajan torstaina. KUVA: GETTY IMAGES

Michael Feagles yllättyi itsekin pelattuaan Korn Ferry Tourin avauskierroksen 59 lyönnillä.

Yhdysvaltain Michael Feaglesista tuli yhdeksäs pelaaja Korn Ferry Tourin historiassa, joka onnistui alittamaan 60 lyönnin rajan.

Feagles avasi BMW Charity Pro-Am -kisan tuloksella 59 tehtyään 12 birdieä ja kuusi paria. Tulos riittää yllättäen vain kahden lyönnin johtoasemaan, sillä tulostaso kilpailun avauskierroksella oli järkyttävän kova.

Yhdysvaltalaisen kausi ei ole alkanut järin hyvin. Hän on PGA Tourin haastajakiertueen pistelistalla sijalla 143. Torstaisella kierroksella kaikki palaset loksahtivat kuitenkin kohdalleen ja taikuri yllättyi itsekin tempustaan.

”Tuntuu hyvältä, tuntuu hyvältä”, Feagles toisteli epäuskoisena. ”Ei ole mitään mahdollisuutta, että tämä tapahtuu?”

”Rehellisesti sanottuna en uskonut sitä todeksi, ennen kuin pallo meni reikään. Ajattelin vain, että ei ole mitään mahdollisuutta, että näin on tapahtumassa.”

Torstaina Feagles löi palloa mainiosti, mutta ennen kaikkea puttasi hyvin. Hän osui viheriöihin 16 kertaa, mutta puttasi vain 23 kertaa.

Viimeisellä viheriöllä hänellä oli noin kahdeksanmetrinen birdie-putti maagisen tulosrajan alittamiseksi.

”Ensimmäinen ajatukseni oli, että älä jätä sitä lyhyeksi. En voisi jättää sitä lyhyeksi. Jos jättäisin sen lyhyeksi, vihaisin itseäni ikuisesti”, hän myönsi.

Sen jälkeen hän sai samasta ajatuksesta kiinni kuin muissakin puteissa kierroksen aikana, eikä miettinyt lainkaan sitä, että upottamalla putin hän pelaisi 59 lyönnin kierroksen: ”Tämä on linja, lyö pallo sitä pitkin ja toivottavasti se menee sisään.”

Etsi luettavaa