Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Tahko Golf

Tahko on koko perheen golfkohde

Tahko Golfin uuden puolen range kokee muodonmuutoksen tälle kaudelle. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Tahko Golfissa on investoitu muun muassa kolmen väylän par 3 -kokonaisuuteen ja viety harjoitusmahdollisuudet uudelle tasolle. 

Vaikka kevät on ollut myöhässä ja vielä hetki sitten Tahkolla vielä lasketeltiin, Kuopiossa sijaitsevan lomakeskuksen Lake- ja Forest-kentät ovat avoinna.

Viime kaudella Tahko Golfissa tehtiin isoja investointeja laajalla skaalalla. Vanha kenttä sai uudet golfautot, uuden autokatoksen ja aurinkopaneelit sen päälle. Lisäksi kastelujärjestelmä sai uuden tehokkaan pumppaamon, palloautomaatti vaihdettiin tuliterään ja sähköautojen latausmahdollisuuksia parannettiin.

Tänä vuonna Tahko Golf haluaa tarjota pelaajilleen entistä paremmat harjoitus- ja lämmittelymahdollisuudet. Samalla halutaan palvella kaikkia Tahkolla matkaajia ja tarjota koko perheelle mahdollisuus kokea onnistumisen tunteita golfkentällä. Siitä pitää huolen oululaisen kenttäarkkitehti Jari Rasinkankaan suunnittelema kolmen väylän par 3 -kokonaisuus Tahko Golfin vanhalla kentällä. Kenttä rakentuu rangen taakse omalle rauhalliselle alueelle, jossa on tilaa harjoitella. 

Toimitusjohtaja Jukka Ilvan mukaan uudelle harjoituspaikalle on tilausta. Niin pelaat kuin harjoittelet -sanonta pitää monesti paikkansa, ja tulevalle kaudelle koko Tahko Golfin harjoitusmahdollisuudet on nostettu täysin uudelle tasolle.

Golfsää

GoGolfin uusi Golfsää-palvelu kertoo, millaisia pelikelejä on luvassa kotimaisilla golfkentillä.

Par 3 -harjoitusalueen väylät ovat mitoiltaan 75–100 metriä ja näiden kolmen väylän pelaaminen ennen kierrosta hioo wedge-pelin iskuun. Harjoituslyönnit on parempi käyttää harjoituskentällä, jolloin kolme ensimmäistä väylää kentällä eivät mene lämmittelyyn. 

Ilva toivottaa myös kaikki lajista innostuneet par 3 -alueelle testaamaan rohkeasti lyömistä. Lainamailat löytyvät klubilta, henkilökunta opastaa alkuun eikä kynnystä kokeilemiseen ole. Ja jos kärpänen puraisee, on lääke siihen helposti saatavilla. 

Jos vanhan kentän harjoitusalue tulee kokemaan positiivisen muodonmuutoksen, niin sen tekee myös uuden kentän range. Molemmista päistä lyötävällä, 300 metriä pitkällä baanalla ei draiveriakaan tarvitse jättää bägiin. Rangelle lisätyt kuusi tekonurmista kohdeviheriötä antavat harjoitteluun uutta puhtia. Sitä tekevät myös bunkkereita merkkaavat tekonurmialueet.

Lyöntiharjoittelu ei aina ole sitä mieluisinta puuhaa, ja se jääkin monelta välistä. Ilva uskoo, että face lift tekee harjoittelusta mielekkäämpää, ja hän odottaa vilkasta kautta kentän lisäksi myös harjoitusalueilla. 

Tahkon asema ympärivuotisena lomakeskuksena on vahva. Jukka Ilva odottaa edellisten vuosien mukaista vilkasta matkailukesää ja tietää, että Tahko Golfin henkilökunta ja koko Tahko on valmiina uuteen kauteen. Talvikausi on ladattu akkuja ja puunattu paikat kuntoon. Uusi vilkas golfkausi odottaa Tahkolla, missä koko perhe golfaa ja viihtyy.

MAINOS. Osta kahden vuorokauden golfloma 4–8:lle Tahkon Golden Resortissa hintaan 790 €. Hyödynnä tarjous GoGolf Shopissa.

Etsi luettavaa