Hyppää sisältöön

Tahko Golf Clubilla elokuu on vilkasta sesonkia: ”Golftuotteistamme pidetään hyvää huolta”

Tahkon Old Coursen 12:s tiiauspaikka tarjoaa avaran järvimaiseman, sankaruutta veden yli lyötävällä par-kolmosella. Yllättävän usein pettymyksiäkin esteen kipsaaannuttaessa mielen. KUVA:TEEMU TYRY

Tahko on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maamme suosituimmista golfkohteista. Hyväkuntoisten kenttien lisäksi resort tarjoaa jatkuvasti monipuolistuvan harrastusten kirjon läpi vuoden.

Tahko Golf Clubin toimitusjohtaja Jukka Ilva nostaa pyydettäessä useitakin aiheita esiin listatessaan asioita, jotka heinäkuun toisella puoliskolla tuovat hymyn huulille.

Tahkon Lake & Forest muodostavat tasokkaan kokonaisuuden, joka jää monelta huomiotta Old Coursen järvimaisemien johdosta.
KUVA: TAHKO GOLF

”Asiakastyytyväisyys on tärkein mittari. Olemme kotimaisista kentistä kärkipäässä vieraspelaajien palautteisiin pohjautuvilla listoilla. Kenttiin ja asiakaspalveluumme ollaan hyvin tyytyväisiä, se lämmittää”, Ilva nostaa ensimmäisenä esiin.

Vieraspelaajien palaute on Tahkolla tavallistakin tärkeämpää, sillä heinä-elokuussa noin 70 % kierroksista on vieraspelaajien suorittamia.

”Kenttiä kehitetään jatkuvasti ja niiden ympäristöstä pidetään huolta. Iloinen yksityiskohta on sekin, että meillä on muutama aktiivinen vapaaehtoinen, jotka auttavat raivaussahojensa kanssa ympäristön siistimisessä.”

”Korjausvelkaa ei pääse muodostumaan, normaalien kunnostustöiden lisäksi olemme investoineet hankkimalla 20 uutta Club Car -golfautoa, joita kahdella kentällämme on yhteensä 50”, Ilva listaa.

Elokuu on vilkasta sesonkia golfkentällä

Old Coursella sekä uudemmalla, kahteen yhdeksikköön jaetulla Lake & Forestilla riittää asiakkaita entistä pidempään.

”Selvä trendi Tahkolla on loma- ja vapaa-ajan matkailukauden pidentyminen kesän osalta elokuun lopulle. Käsitys siitä, että golfarit liikkuisivat vain juhannuksesta heinäkuun lopulle, tai edes koulujen käynnistymiseen asti on harhaa. Meillä kenttien kierrosmäärät ovat elokuussa heinäkuun tasolla.”

Pekka Lind (vas.), Jarmo Perttilä sekä Esa Mäkinen asuvat pääkaupunkiseudulla, mutta viettävät Tahkolla liikunnan täytteistä aktiiviaikaa läpi vuoden. KUVA: TEEMU TYRY

”Avoimet kilpailumme ovat jo lähes täynnä, yritykset ja yhteisöt järjestävät omia tapahtumiaan myös resortin muita palveluita hyödyntäen. Tahkolle kokoontuu paljon väkeä, jotka tuovat kentille pelaajia”, Ilva iloitsee.

Tahko Zipline antaa uuden perspektiivin

Tahkolla avattiin heinäkuun toisella puoliskolla Suomen pisin vaijeriliuku, jonka reitti käynnistyy Tahkon rinnealueen huipulta, päätyen 140 metrin pudotuksen kautta Syvärijärven yli ravintola Piazzan kulmalle.

Uusi palvelu herätti ensimmäisinä päivinä melkoisesti huomiota ja toi katsojia liun alapäähän. Suositeltava tapa kuntoilla ja saada näkymä ilmavaan matkantekoon on kivuta Tahkon rinteiden yhteyteen rakennettuja portaita pitkin ylös starttipaikalle.

Ziplinen starttipaikalta näkymä Syvärille, Tahkon toiminnalliseen keskukseen sekä Old Courselle jää varmuudella mieleen.
KUVA:TEEMU TYRY

Tahkon retkeilyreiteistä löytyy myös pidemmän, mutta erittäin suositeltavan vaihtoehdon tarjoava Huuhtavanholman kierros, joka on uudistettu näyttävällä tavalla portailla, pitkoksilla sekä sorastamalla.

Mikäli Tahkolle suuntaavassa perheessä / ryhmässä on ei -golfaavia jäseniä, Tahkon retkeilyreitit antavat aisteja avaavia vaihtoehtoja fyysiseen reippailuun ja mielen virkistämiseen.

Tahko Golf

Tahko Zipline

Tahko retkeilyreitit

Etsi luettavaa