Hyppää sisältöön

Tähdet tuuliajolla Teksasissa – McIlroy, DeChambeau, Poulter ja Matsuyama katsomoon

Matt Kucharin ensimmäisestä osallistumisesta Mastersiin on aikaa 24 vuotta. KUVA: GETTY Images

TPC San Antonion kentältä tuskin nousee The Mastersiin voittajana toivottua supertähteä. Ennen kahta viimeistä kierrosta kärjessä on Ryan Palmer (-10).

Ehdokkaita Texas Openin voittajaksi on ennen kahta viimeistä kierrosta runsaasti. Yleisön ja median kannalta valitettavaa on, että neljä nimekästä supertähteä saa vapaan viikonlopun.

Rory McIlroyn tuska jatkuu, kenraaliharjoitus Mastersia varten oli varsin hampaaton.

Bryson DeChambeaun pelilliset ongelmat näyttävät vielä oleelllisesti McIlroyta suuremmilta.

Vihreän takin keväällä 2021 ensimmäisenä aasialaisena saanut Hideki Matsuyama keskeytti toisella kierroksella kipeän niskan vuoksi.

Ian Poulter jää karsiutumisen johdosta ulos Mastersista, samoin toiveikkaina kisasta voittoa tavoittelemaan lähteneet Graeme McDowell, Matt Wallace sekä Rickie Fowler.

Matt Kucharin sarja katkolla

Kärkikymmenikössä kahden kierroksen jälkeen olevista pelaajista mielenkiintoisimpiin kuuluva Mastersin paikan tavoittelijoista on Matt Kuchar (-8).

Yleisön suursuosikkeihin lukeutuva Kuchar debytoi Augustassa amatöörinä jo 1998, jolloin hän oli parhaana amatöörinä 21. Kuuluisuutta ja uskoa tulevaisuuteen lisäsi kaksi kuukautta myöhemmin US Openin 14:s sija, ja toistamiseen parhaan amatöörin titteli.

Meneillään olevassa kisassa Kuchar on kolmantena. Vaikka parhaista vuosista on jo aikaa, Kucharilla on varmasti nälkää päästä Mastersiin, jossa hän on ollut neljästi kahdeksan joukossa.

Perättäisiä Augustan käyntejä on putkessa nyt 12. Sarja katkeaa, mikäli Matt Kuchar ei sunnuntaina voita Texas Openia.

Merkki otteen kirpoamissta on paitsi maailmanlistan sijoitus (148.), myös se, että kahden viimeisen vuoden kaikissa seitsemässä pelaamassaan majorissa nimen perässä on merkintä MC.

Viikonlopun aikana tähdistä tai sellaiseksi aikovista mahdollisuuksia ykköstilaan on muun muassa Henrik Stensonilla, Rasmus Hojgaardilla, Richard Blandilla , sekä Peter Uihleinilla, josta hänen amatööriaikoinaan veikkailtiin vahvasti supertähteä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa