Hyppää sisältöön

Tässä ovat US Openin viisi mielenkiintoisinta ryhmää

Phil Mickelson hakee tällä viikolla uransa ensimmäistä US Open -voittoa.

US Openin peliryhmät on julkaistu. Tässä viisi mielenkiintoista peliryhmää.

Kokosimme kahden ensimmäisen päivän viisi mielenkiintoisinta ryhmää:

Colin Morikawa–Justin Thomas–Brooks Koepka

Kolmikosta jokainen on voittanut vähintään yhden majorin. Morikawa ja Thomas ovat voittaneen PGA Championshipin, Koepkalla majoreita on peräti neljä, joista kaksi on juuri US Openista.

Majorit sytyttävät Koepkan, joten hän lukeutuu jälleen voittajasuosikkeihin, vaikka onkin kärsinyt loukkaantumisista.

Lähtöaika: klo 18.29 (Suomen aikaa)

Max Homa–Xander Schauffele–Phil Mickelson

Tässä ryhmässä katseet kääntyvät Phil Mickelsoniin, joka voitti toukokuussa PGA Championshipin 50-vuotiaana. Nyt Mickelson hakee ns. career grand slamia, sillä US Open on ainoa major, joka häneltä puuttuu. Homa ja Schauffele hakevat uransa ensimmäistä majoria.

Christiaan Bezuidenhout–Erik Van Rooyen–Charl Schwartzel

Eteläafrikkalaiset ovat saaneet oman ryhmänsä. Kolmen suora täydentyy neljännellä, sillä Garrick Higgo pelaa seuraavassa ryhmässä.

Higgo voitti viime sunnuntaina uransa ensimmäisen PGA Tourin kisan, ja saa seurakseen Chilen Joaquin Niemanin ja Cole Hammerin, jota pidetään Teksasissa Jordan Spiethin mantelinperijänä.  Hammer on edelleen amatööri ja löytyy amatöörien maailmanlistalta sijalta 12.

Lähtöaika: klo 23.52

Tyler Strafaci–Hideki Matsuayma–Bryson DeChambeau

Tässä ryhmässä pelaa kolme puolustavaa mestaria. Tyler Strafaci voitti viime vuonna US Amateurin ja Bryson DeChambeau US Openin. Hideki Matsuyama voitti huhtikuussa Masters Tournamentin.

Lähtöaika: klo 0.14

Dustin Johnson–Rory McIlroy–Justin Rose

Nykyinen ja kaksi entistä maailmanlistan ykköstä on laitettu tähän ryhmään. Lisäksi Dustin Johnson, Rory McIlroy ja Justin Rose ovat entisiä US Open -voittajia. Johnson on esittänyt orastavaa nousukuntoa, mutta pelikunto US Openissa on pieni arvoitus.

Lähtöaika: klo 0.36

Kilpailun näyttää suorana Elisa Viihde Viaplay

Etsi luettavaa