Hyppää sisältöön

Tämä Tigerin onnettomuudesta tiedetään nyt – toipuu hätäleikkauksesta sairaalassa

Tiger Woods joutui helmikuussa pahaan auto-onnettomuuteen.

Lehtitietojen mukaan Tiger Woods oli myöhässä aikataulusta lähtiessään hotellilta tv-kuvauksiin. Silminnäkijän mukaan hän oli lähtenyt hotellilta vauhdikkaasti.

Yhdysvaltalaisten lehtitietojen mukaan Tiger Woods oli tiistaiaamuna paikallista aikaa matkalla tv-kuvauksiin, kun onnettomuus sattui.

Woods oli kuvauksista tiettävästi myöhässä, sillä hän oli päässyt lähtemään hotellilta vasta vähän ennen klo 7:ää. Golf Digestin mukaan Woodsin oli kuvausaikataulun mukaan määrä saapua kuvauspaikalle klo 7.30. 

Hotellilta kuvauspaikkana toimineelle Riviera Country Clubille on noin tunnin matka. Woodsilla oli käytössään Genesis GV80 -katumaasturi. TV-kuvausten lisäksi Woodsin oli Kaliforniassa isännöimässä Genesis Invitational -kilpailua.

Viihdemaailman uutisiin keskittyvän uutissivuston TMZ.comin mukaan Woods olisi joutunut hotellilla odottamaan toista autoa, johon oli lastattu matkatavaroita, ennen kuin pääsi lähtemään. 

Silminnäkijän mukaan Woods oli vaikuttanut levottomalta ja kärsimättömältä. Hän oli ollut lähellä törmätä toiseen autoon poistuessaan vauhdikkaasti hotellin alueelta.

Onnettomuus sattui klo 7.12.  Woods saatiin ulos onnettomuusautosta ilman hydraulipihtien apua, toisin kuin viranomaiset aluksi kertoivat.

Tiellä sattuu paljon onnettomuuksia

Ensimmäisenä paikalle tulleen poliisin mukaan Woods oli ollut tajuissaan, mutta ei ollut pystynyt nousemaan jaloilleen vammojensa vuoksi.

Paikallinen sheriffi piti tiedotustilaisuuden onnettomuudesta yöllä Suomen aikaa. Sheriffin mukaan onnettomuuspaikalla sattuu usein onnettomuuksia. Vaarallinen tieosuus Rancho Palos Verdesissä kulkee alamäkeen ja on mutkikas.

Sheriffi kertoi, että Woodsin auto ylitti keskijakajan, törmäsi kahteen liikennemerkkiin ja kieri useita kertoja katon ympäri, ennen kuin se pysähtyi pusikkoon.

Vaikuttaa siltä, että Woods olisi ajanut onnettomuustilanteessa ylinopeutta, mikä ei ole kyseisellä tieosuudella tavatonta.

”Alueella tapahtuu paljon onnettomuuksia”, sheriffi Alex Villanueva sanoi tiedotustilaisuudessa. 

Woods toipuu hätäleikkauksesta

Woods kuljetettiin onnettomuuspaikalta leikkaukseen Harbor UCLA Medical Centeriin. Woodsin taustajoukot julkaisivat aamulla Suomen aikaa lausunnon, jonka mukaan Woodsilla oli sääri- ja pohjeluussa avomurtumia.

Hätäleikkauksessa luihin asennettiin metallitanko tukemaan murtumia. Lisäksi nilkan ja jalkaterän murtumia hoidettiin asentamalle luihin leikkauksessa ruuveja ja nastoja.

Woods on nyt hereillä ja toipuu sairaalassa onnettomuudesta.

Etsi luettavaa