Hyppää sisältöön

Tällaisella vekottimella laatuaikaa golfkentällä taaperon kanssa

Kun alla on tällainen menopeli

Lapsi mukaan ja golffaamaan. Vanhemmuuden ei aina tarvitse tarkoittaa vuosia kestävää pelitaukoa.

Sanovat, että pienten lasten vanhemmilla ei ole aikaa pelata golfia. Asian voi nähdä myös toisinkin, sillä kun tahtoa on, löytyy yleensä myös ratkaisu. Joskus siihen voi tarvita vain vähän luovuutta.

Mallia voi ottaa esimerkiksi tästä virityksestä, jossa golfkärryihin on kiinnitetty lastenistuin.

Jos kyydissä olevan vekaran ilmeestä voi jotain päätellä, tämä kaveri myös nauttii golfkentällä olemisesta. Etuna tässä on sekin, että kun työnnät tai lasta golfmailojen kanssa, lihaskunto kasvaa kentällä liikkuessa kohisten.

Valitettavasti tällaisia kärryjä ei taida löytyä myynnistä, joten ei muuta kuin työkalut käteen ja verstaalle!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

#Repost @golf_gods (@get_repost) ・・・ Parenting goals ? ? – @lesscash_13thbeach . . The little ’LEGEND’ has gone viral around the world through one of my favourite golf brands @golf_gods ⛳?️‍♂️ The things you do to get some time in with the things you love… and some time on the course aswell ??? (front lawn looking the goods aswell ? ) . . #golf #golfing #golfcourse #golfclub #golflife #golfmagazine #golfdigest #golf⛳ #golfporn #golfswing #instagolf #golfer #golfstagram #ilovegolf #golfrange #drivingrange #practice #golfaddict #golfgoals #golfdad #golffamily?⛳️ #golfaustralia #golfaustralia #golfparenting @golfaust @foxsportsgolf @tourismvictoria @greatgolfaus @golfaustraliamagazine @golfingoz @australiangolfdigest @golfcoursesaust

Henkilön Simon Anderson (@lesscash_13thbeach) jakama julkaisu Marras 13, 2019 kello 11.51 PST

Etsi luettavaa