Hyppää sisältöön

Tällä lyönnillä voitettiin 1,1 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen – katso kooste sunnuntain ottelusta

Rory McIlroy löi ratkaisevassa paikassa lähimmäksi lippua.

Yksi lyönti toi Rory McIlroy ja Dustin Johnson tukemalle hyväntekeväisyysjärjestölle yli miljoonan dollarin potin.

GolfTV on koostanut reilun kolmen minuutin koosteen sunnuntaina illalla käydystä Driving Relief -kisasta. Kilpailussa Rory McIlroyn ja Dustin Johnsonin joukkue keräsi skinien muodossa enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen kuin Matthew Wolffin ja Rickie Fowlerin tiimi.

Ottelussa panokset kohosivat loppua kohti ja kun kumpikaan joukkue ei pystynyt viemään viimeistä reikää, ratkaistiin jaossa olleiden skinien eli 1,1 miljoonan dollarin kohtalo lähimmäksi lippua -kilpailulla.

Alla olevan videon lopussa näet, kuinka McIlroyn ratkaisevan lyönnin, jota juhlittiin lyömällä yläviitoset – korona-ajan hengen mukaisesti ilmassa.

Rory McIlroy ja Dustin Johnson lahjoittivat voittosumman American Nurses Foundationille eli sairaanhoitajien yhdistykselle. Rickie Fowlerin ja Matthew Wolffin voittamat rahat menivät puolestaan lyhentämättömänä CDC Foundationille, joka taistelee erilaisia tartuntatauteja vastaan.

Molempien joukkueiden voittamat summat menevät siis koronaviruksen aiheuttaman Covid-19-sairauden hoitoon.

Kun mukaan lasketaan myös televisiokatsojien lahjoitukset, hyväntekeväisyyteen meni sunnuntaina selvästi yli viisi miljoonaa dollaria.

Etsi luettavaa