Hyppää sisältöön

Tähtipelaajilla hyvä alku AT&T Pebble Beach Pro-Amissa

Huono keli vaikeutti peliä AT&T Pebble Beach Pro-Amissa. Iltapäivällä peli keskeytettiin sääolosuhteiden takia.

Kilpailun kolme ensimmäistä kierrosta pelataan kolmella eri kentällä: Pebble Beach, Spyglass Hill ja Monterey Peninsula. 

Avauspäivänä Spyglass Hill tarjosi enemmän suojaa kovalta tuulelta ja luovutti päivän parhaat tulokset, vaikka sitä pidetään vaikeampana kenttänä kuin Montereytä ja Pebble Beachia.  Kilpailun kärkipaikkaa pitävät Rick Lamb, Seung-Yul Noh ja Joel Dahmen tuloksella 68 (-4). 

Noin puolet pelaajista eivät ehtineet maaliin asti. Lyönnin kärjen takana on Jordan Spieth (-3). Hän pelasi torstaina Monterrey Peninsulan ja ehti pelata 16 väylää. Jason Day ja Jim Furyk jakavat kahdeksatta sijaa tuloksessa -2. Phil Mickelson ja Dustin Johnson ovat yhden alle parin (-1). 

Mickelson ja Spieth esittivät loistavaa pallonlyömistä vaikeissa olosuhteissa. Spieth missasi vain yhden väylän (11/12) ja kolme griiniä (13/16). Korttiin syntyi viisi birdiä.

Mickelson osui 10 väylään ja 12 griiniin 17 reiän aikana ja teki huikeat seitsemän birdiä. Mickelson on voittanut Pebble Beachin kilpailun viisi kertaa ja on hyvissä asemissa avauskierroksen jälkeen.

Leaderboard

 

 

Etsi luettavaa