Hyppää sisältöön

Täältä näet Roryn, DJ:n, Rickien ja Wolffin ottelun ilmaiseksi – kolme ensimmäistä reikää meni McIlroyn ja Johnsonin tiimille

Tänään huippupelaajat joutuvat kantamaan itse mailojaan.

Suuri hyväntekeväisyysottelu on nyt käynnissä. GolfTV lähettää live-kuvaa tapahtumassa Facebook-sivullaan.

Driving Relief hyväntekeväisyysottelu on käynnissä ja 200 000 dollaria on jo jaettu, sillä Rory McIlroyn ja Dustin Johnsonin joukkue on napannut kolme ensimmäistä skiniä á 50 000 euroa. Rickie Fowler ja Matthew Wolff voittivat hetki sitten neljännen reiän.

Ilta on vielä nuori, sillä reikiä on paljon jäljellä ja panokset kasvavat, mitä pidemmälle peli etenee.

Peliä voi katsoa GolfTV:ltä ja C Morelta kuukausimaksulla, mutta GolfTV näyttää ottelun suorana myös Facebook-sivullaan.

McIlroy ja Johnson lahjoittavat voittosumman American Nurses Foundationille eli sairaanhoitajien yhdistykselle. Fowlerin ja Wolffin voittamat rahat menevät puolestaan lyhentämättömänä CDC Foundationille, joka taistelee erilaisia tartuntatauteja vastaan.

Molempien joukkueiden voittamat summat menevät siis koronaviruksen aiheuttaman Covid-19-sairauden hoitoon.

Pelaajat voivat käyttää ottelussa etäisyysmittareita ja pukeutua sortseihin. Sen sijaan caddien käyttö on kielletty, ilmeisesti turvallisuussyistä. Pelaajat toisin sanoen joutuvat joko kantamaan mailojaan tai käyttämään kärryjä.

Panos kuudella ensimmäisellä reiällä on 50 000 dollaria, kymmenellä seuraavalla 100 000 dollaria, viimeistä edellisellä reiällä panos nousee 200 000 dollariin ja viimeisellä reiällä rahaa jaetaan 500 000 dollaria.

Lisäksi molemmille joukkueille on jaettu pohjalle puoli miljoonaa taalaa, ja lisäksi hyväntekeväisyyteen lahjoitetaan lisää rahaa jokaisesta tehdystä birdiestä ja paremmasta tuloksesta.

Tästä pääset katsomaan ottelua.

Etsi luettavaa