Hyppää sisältöön

Syntymäpäiväsankari Daniella Barrett (67,-4) johtaa Finnish Tourin kisaa – myös yleisessä sarjassa kova tulostaso

Daniella Barrettilla on toiselle kierrokselle lähdettäessa lyönnin johto Katri Bakkeriin

Oliver Ruutu, Jesse Waaralinna ja Eetu Isometsä jakavat kärkipaikkaa Hills by GoGolfin kentällä käynnistyneessä Audi Finnish PGA Golf Tourin kisassa. Mikael Gabriel (87,+16) nautti täysin siemauksin Isometsän ja Peter Erofejeffin kanssa pelaamisesta.

Tulos 65 (-6) oli kovinta valuuttaa Audi Finnish PGA Golf Tourin kauden kolmannen osakilpailun avauspäivänä Hills by GoGolfin Punaisella kentällä pelattavassa kilpailussa. Yleisen sarjan kärkipaikalle itsensä pelasivat Oliver RuutuJesse Waaralinna ja Eetu Isometsä.
15 osallistujaa 124:sta pelasi tuloksen, joka alitti 70 lyöntiä.

Naisten kilpailussa johtopaikan valtasi tuloksen 67 (-4) pelannut Daniella Barrett.

Kilpailussa on mukana myös laulaja Mikael Gabriel, joka selvisi avauspäivästä varsin hyvin pelattuaan tuloksen 87. Hän olikin yhtä hymyä kierroksen päätyttyä.

Mikael Gabriel on rakentanut kaimansa Mikael Piltzin opeilla itselleen varsin kehityskelpoisen svingin

Mikael Gabriel on rakentanut kaimansa Mikael Piltzin opeilla itselleen varsin kehityskelpoisen svingin

Juha Hakulinen

”Aivan mahtava kokemus. Ja Eetun peliä oli kiva ihailla, se oli aika mintissä. Ne draivit olivat aivan uskomattomia ja lähipelikin toimi. Silloin tehdään kovaa tulosta, niin kuin hän tekikin”,Isometsän kanssa samassa ryhmässä pelannut artisti kertoi.

”Paljon hyvää oli itselläkin, ihan tyytyväinen olen. Mutta salilla tässä tarvitsee käydä, jos meinaa noita Eetun draiveja lyödä.”

Isometsälle Mikael Gabrielin peliseura oli todella mieluisaa, sillä heidän ryhmänsä peliä seurasi etuysillä kohtuullisen kokoinen yleisöjoukko. Ryhmän kolmantena pelaajana oli Peter Erofejeff.

”Tykkään pelata, kun on yleisöä. Siitä saa hyvän lisähöysteen peliin. Ja tutustuttiin hyvin tuossa kierroksen aikana, kun ei aiemmin olla tavattu. Hän pelaa kolmatta vuotta golfia, ja pystyi siitä huolimatta pelaamaan meidän kanssa ilman mitään ongelmia”, Isometsä kehui.

Omaan peliinsä Isometsä oli varsin tyytyväinen. Ainoastaan viimeisen reiän bogey teki pienen kauneusvirheen tuloskorttiin.
Mikael Gabrielilla ja Isometsällä oli samanmittaiset par-putit….

”En ole koskaan pelannut kahdeksaa alle kisakierrosta ja lähdin hyökkäämään lipulle. Wedge oli kuitenkin huono, ja se meni bunkkeriin. Mutta kokonaisuutena oli hyvä päivä.”

Naisten kilpailun kärkipaikalle itsensä pelannut Daniella Barrett teki kierroksellaan peräti seitsemän birdieä. Isosta birdiemäärästä huolimatta kyseessä ei ollut mikään hurmoskierros, bogeja kortissa oli kolme.

”Aika peruspeliä, ja jätin käyttämättä monta hyvää birdiepaikkaa. Tämä on aika lyhyt kenttä, ja täällä saa sellaisen fiiliksen, että pystyy tekemään tulosta”, perjantaina syntymäpäiviä viettänyt Barrett sanoi.

Barrettin ohella seitsemän muuta pelaajaa pelasi avauspäivänä alle parin. Lähimpänä Barrettia ajaa takaa Katri Bakker tuloksessa -3.

Perjantaina nähtiin myös yksi hole-in-one, kun Antti-Jussi Lintunen löi avauslyöntinsä suoraan ilmassa kuppiin 12. reiällä.
Kilpailu jatkuu lauantaina, ja yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan tapahtumaa. Mikael Gabriel starttaa kierrokselleen kello 14.35, pelikaverit ovat samat, Isometsä ja Erofejeff.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa