Hyppää sisältöön

Suunnittele tuleva matkasi Golfmessuilla

Golfmatkalle kannattaa lähteä Golfmessujen kautta.

Golfmessut käynnistyvät perjantaina klo 12. Tänä vuonna näytteilleasettajina on ennätysmäärä matkakohteita.

Oletko suunnittelemassa golfmatkaa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tulla ensi viikonloppuna Helsingin Messukeskukseen, jossa järjestettävillä Golfmessuilla on esillä laaja kattaus ulkomaisia matkakohteita ja -kenttiä.

Moni kohteista on suomalaisille entuudestaan tuttuja, mutta mukana on myös uusia ja eksoottisia kohteita.

Euroopasta mukana on kohteita tai kenttiä näistä maista: Bulgaria, Espanja, Italia, Skotlanti, Turkki, Slovenia, Liettua,  Ranska, Portugali, Tsekki, Viro ja Saksa.

Golfmessuilla on mukana ennätysmäärä matkakohteita.

Golfmessuilla on mukana ennätysmäärä matkakohteita.

Juha Taskinen

Golfmessuista vastaavan Golfresepti Oy:n toimitusjohtaja Markku Nordin mukaan koskaan aiemmin Golfmessuilla ei ole ollut yhtä paljon näytteilleasettajia ulkomailta.

”Turkin Belekistäkin on saatu näytteilleasettajia mukaan vaikkakin kohde ei vedä tällä hetkellä Turkin epävarmasta tilanteesta johtuen entiseen malliin”, Nord sanoo.

”Silmiinpistävää on Espanjan iso panostus golfmessuihin. Pelkästä Kataloniasta saapuu messuille 17 eri näytteilleasettajaa. Yhteensä ulkomaisia näytteillesettajia saapuu 16 eri maasta.”

Tuttuja kaukokohteita edustavat Thaimaa ja Dominikaaninen tasavalta. Täysin uusin golfkohde messuilla on puolestaan Jordania. Lisäksi esillä on eksoottinen Uganda safareineen.

Kotimaisia matkanjärjestäjiä messuilla on mukana Golfresepti Travel, Golfpassi, OnGolf, Golftailors, Helin Matkat, Golfpoint, Detur, ProJenni Travels ja Supergolf.

Golfmessut ovat osa 17.-19.3. järjestettävää GoExpoa. Aukioloajat: pe 12-20, la 10-18 ja su 10-17

GoGolf-jäsenyyden ostajille messulippu kaupan päälle

 

Etsi luettavaa