Hyppää sisältöön

Suunnittele lämmin golfloma syksylle!

Harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Portugali on pitkään ollut yksi Euroopan suosituimpia golfmatkakohteita pohjoismaalaisten keskuudessa. Suomen kohdevalikoimasta löytyy upea Madeira. Pelaaminen ympäri Lissabonia ja Algarven rannikolla houkuttelevat myös golfmatkaajia. Portugalista löytyy paljon tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä jokaisen makuun.

Harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Lissabonin alue on erittäin suosittu golfkohde.  Yhdistä golf- ja kaupunkiloma Lissabonissa. Majoitu Cascaissa tai Esorilissa Länsi-Portugalissa, josta löytyvät parhaat golfkentät ja hotellit.  Täältä matkustat Lissabonin keskustaan paikallisjunalla noin puolessa tunnissa.

Algarven rannikko sijaitsee Etelä-Portugalissa. Algarvessa on golfkenttiä kaiken tasoisille golfpelaajille. Täältä löytyy muun muassa kilpailukenttiä, joissa European tour -kisoja pelataan säännöllisesti tai golfkenttiä, joissa keskitytään pelkästään hyvinvointiin. Lisäksi Algarven rannikko on täynnä pieniä viehättäviä kalastajakyliä tai suuria turistikohteita. Kun päivän golfpelit on pelattu, on mahdollista nauttia kauniista ympäristöstä.

Praia D’El Rey – Atlantin reunalla

Praia D’El Rey on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kohde on nostanut yhä tasoaan luotuaan lähelle uuden ja nimeä saaneen kentän West Cliffs. West Cliffs antaa hyvän syyn jo aiemmin kohteessa käyneille vierailemaan siellä uudelleen.

Lue lisää

Aroeira – 36-reikäinen mäntypuu metsämaisemissa!

Aroeira Golf, jossa on 36-reikää sijaitsee Lissabonin eteläpuolella kauniilla Costa Caparican rannikolla. Uudistettu viehättävä boutique-hotelli ja klassinen portugalilainen golfkenttä täydentävät toisiaan.

Lue lisää

Vila Sol -27-reikäinen mäntypuu metsämaisemissa

Pestana Vila Sol Golf Resort sijaitsee suositussa Vilamourassa Algarven aurinkorannikolla. Pestana Vila Sol Golf Resortissa majoitut suoraan upean 27-reikäisen vehreän kentän vieressä rauhallisessa ja rennossa ympäristössä.

Lue lisää

Voimassa 15.kesäkuuta asti

Me Golf Plaisirilla haluamme, että pääset pian nauttimaan golfmatkastasi normaaliin tapaan. On tärkeää, ettet joudu miettimään matkasi mahdollista peruuntumista tai taloudellisia puolia, vaan voit odottaa tulevaa lomaasi huoletta.

Lue lisää osoitteesta golfplaisir.fi.

Etsi luettavaa