Hyppää sisältöön

Supermies Phil Mickelson hämmästytti ihmelyönnillään: ”Haluan pelata agressiivisesti”

Phil Mickelson haastaa alkavalla viikolla PGA Tourin tähdet Los Angelesissa

”Lefty” voitti myös toisen Champions Tourin kisan johon osallistui. Robert Karlsson lopetti kisansa albatrossiin.

Phil Mickelson on kova luu ikäistensä kiertueella, jolla hänen voittoprosenttinsa on kahden pelaamansa kisan jälkeen sata. Mickelson nousi Virginiassa pidetyssä Dominion Energy Charity Classicissa finaalikierroksella kolmen lyönnnin takaa kolmen lyönnin voittoon ohi toisen vasurin, Mike Weirin.

“Minulla on hauskaa Champions Tourilla. Voin pelata aggressiivisesti, väylien missaamiset ovat helpommin selvitettävissä. Kaiken lisäksi näen kavereita, joiden kanssa en ole ollut aikoihin tekemisissä”, Mickelson fiilisteli  Country Club of Virginian kentällä päättyneen kisan jälkeen.

Champions Tourilla nimekkäät nuoret pelaajat ovat tehneet vahvan sisääntulon. Viikonloppuna 51 vuotta täyttänyt Ernie Els on voittanut Jim Furukin ja Mickelsonin tavoin kuluvalla kaudella kaksi kilpailua.

Mickelson hämmästytti TV-katsojia sekä kommentaattoreita toisella kierroksella tällä fantastisella lähestymisellään.

Voittotulos oli Champions Tourin perinteiden mukaan hurja 68-66-65,-17.  Mike Weir sijoittui toiseksi, 63-vuotias teräsmies Bernhard Langer viidenneksi ja albatrossin päätösväylällä  tehnyt  Robert Karlsson yhdeksänneksi. Ruotsalainen pelasi kentän neljä par-viitosta päätöskierroksella kuusi alle tehtyään näilä myös yhden eaglen, birdie ja parin.

Karlsson on  50+ vuotiaiden mestarien kiertueella pistelistalla seitsemäntenä tasaisten sijoitustensa avittamana. 

Mickelson osallistuu alkavalla viikolla PGA Tourin ZOZO Champioshipiin Los Angelesissa. Ennen marraskuun puolivälin US Mastersia hänen ohjelmassaan on myös PGA Tourin Houstonin osakilpailu.

Mastersin Mickelson on voittanut kolme kertaa ( 2004,2006,2010) ja ollut yhteensä 15 kertaa kymmenen joukossa.

Champions Tour Virginia, tuloslista 

Etsi luettavaa