Superlupaukselle ensimmäinen ammattilaisvoitto

Oliver Lindell on hurhassa kevätkunnossa.

Oliver Lindellin päätös ryhtyä ammattilaiseksi alaikäisenä näyttää kantavan hedelmää. 17-vuotias juniori otti perjantaina ensimmäisen voittonsa ammattilaisena.

Oliver Lindell on hurjassa kevätvireessä. Porvoolainen sijoittui vajaa viikko sitten Saksassa pelatussa Nordic Leaguen osakilpailussa toiseksi. Tänään Suomi-golfin superlahjakkuus otti ensimmäisen voittonsa ammattilaisen, kun hän nappasi ykköstilan Tanskassa Tønderissä pelatussa Nordic Leaguen osakilpailussa ykköstilan.

Lindellin tulos oli peräti 16 alle parin, kun kaikki kierrokset sujuivat alle 70 lyönnillä: 66, 68 ja 69. Toiseksi sijoittunut isäntämaan Nicolaj Norman Hansen jäi suomalaisesta kahden lyönnin päähän.

Oliver Lindell johtaa Nordic Leaguen rankingia.

Antero Lindell

Lindell lähti päätöspäivään johtoasemasta, mutta onnistui pelaamaan silti vapautuneesti. Vaikeilla hetkillä nuori mies teki kypsiä ja järkeviä ratkaisuja, mikä on pelimiehen merkki.

”Finaalikierroksella caddienä, suurena apuna oli Keimola Golfin Jani Hietanen”, Lindell kiitteli kierroksen jälkeen.

Vaikka voitto oli Lindellin ensimmäinen Nordic Leaguessa ammattilaisena, porvoolainen ehti nousta kiertueella ykköspallille jo amatöörinä, kun hän voitti viime kesänä Naantalissa pelatun osakilpailun. Kuuden kilpailun jälkeen suomalainen johtaa Nordic Leaguen rankingia.

Oliver Lindelliä valmentaa Juha Juvonen.