Hyppää sisältöön

Super Bowlin sankari Tom Brady on myös kelpo golfari – tästä ilmiömäisestä golflyönnistä hänet muistetaan

Tom Brady on amerikklaisen jalkapallon lajilegenda ja golfin harrastaja.

Pelikaverin mukaan Tom Bradyn peli ailahtelee vähän sen mukaan, kuinka paljon hän ehtii golfiin panostaa. Kuulostaako tutulta?

Pelinrakentaja Tom Brady johdatti maanantain välisenä yönä Tampa Bay Buccaneersin Super Bowl -voittoon. Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n mestaruus oli 43-vuotiaalle Bradylle jo seitsemäs.

Saavutuksen arvosta kertoo paljon se, ettei edes yksikään NFL-joukkue ole pystynyt voittamaan koko historiansa aikana yhtä montaa Super Bowlia.

Moni tietää, että Brady harrastaa myös golfia. Hän oli mukana korona-aikana suorana lähetyksenä lähetetyssä The Match II -reikäpeliottelussa, jos hän kohtasi Phil Mickelsonin kanssa Tiger Woodin ja toisen NFL-legendan Peyton Manningin muodostaman joukkueen.

Vaikka voiton vei Woods ja Manning, ottelu muistetaan ennen kaikkea tästä Bradyn ilmiömäisestä lyönnistä.

Lehtitietojen mukaan Bradyn tasoitus on 8,1. Vanhan joukkuekaverin Wes Welkerin mukaan Bradyn taso vaihtelee huimasti sen mukaan, kuinka paljon hän ehtii pelata ja harjoitella svingiään.

”Kun hän harjoittelee, hän on melko hyvä golfari, joka voi pelata kierroksen 70 lyönnin pintaan. Mutta kun hän ei harjoittele, hän on todella surkea”, Welker kuvaili Bradyä golfarina viime toukokuussa reikäpeliottelun alla.

Tämä nähtiin myös The Match II:ssa, jossa Brady oli välillä pahasti kuutamolla lyöntinsä kanssa.

Vaikka lajilegenda täyttää elokuussa jo 44 vuotta, hän ei ole suinkaan lopettamassa uraansa. Vajaa vuosi sitten Brady solmi Tampa Bay Buccaneersin kanssa kahden vuoden sopimuksen, joka takaa hänelle peräti 25 miljoonan dollarin vuosiansiot.

Sopimusta on siis jäljellä vileä vuosi, joten vielä hän ei voi jäädä täyspäiväisesti hiomaan svingiään. Mutta kun sen aika koittaa, on hyvin mahdollista, että Bradyn tasoitus valahtaa nopeasti lähellä nollaa.

Etsi luettavaa