Hyppää sisältöön

Suositut kohteemme

Toisinaan on vaikea päättää mihin sitä haluaa matkustaa seuraavaksi. Alla on
lueteltu muutamia esimerkkejä suosituimmista golfkohteistamme, jotka eivät
takuulla tuota pettymystä. Aloita matkasi tutustumalla alla olevaan
valikoimaamme. Golflomalla nähdään!

Kanariansaaret

Kanariansaaret koostuu seitsemästä eri saaresta Atlantin valtamerellä. Kanariansaaret on tunnettu suomalaisten suosikkikohteena. Aurinkoinen ja miellyttävä ilmasto, ihanat rannat ja loputtomat aktiviteetit houkuttelevat matkustajia ympäri vuoden. Teneriffalta, Gran Canarialta ja Fuerteventuralta, kaikilta näiltä saarilta löytyy korkeatasoisia golfkenttiä.

Lue lisää >>

Arabiemiraatit

Arabiemiraateissa on tarjolla maailmanluokan golfia. Moni kohde maailmassa ei yllä Arabiemiraattien tasolle puhuttaessa golfkenttien laadusta. Hotellit ja palvelun taso on myös huippuluokkaa. Golfin lisäksi siellä on laaja valikoima aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Koe unohtumaton golfelämys!

Lue lisää >>

Almerimar

Almerimarissa kaikki tarpeellinen sijaitsee kävelyetäisyyden päässä, oli se sitten golfkenttä, ravintolat, baarit, kaupat tai hiekkaranta. Koe ja näe Gary Playerin suunnittelema kaunis 27-reikäinen kenttä ja viihtyisä satama-alue täällä suositussa merenrantakohteessa.

Lue lisää >>

Praia D´El Rey

Praia D’El Rey on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaimmista kentistä. Se sijaitsee ylellisen viiden tähden Marriott Praia D’El Rey Golf & Beach Resortin vieressä. Unohtumattoman golfelämyksen huipentaa haastavampi ja huipputason West Cliffs Golf, jonne pääset myös pelaamaan!

Lue lisää >>

Yhteisö kohteissamme

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi – sillä meidän tehtävä on luoda sinun matkasi.

Saavuttuasi kohteeseen auttavat skandinaavinen golfisäntämme- ja pro sinua. Golfisäntä on sinua vastassa lentokentällä. Tulet huomaamaan, että matka Golf Plaisirin kanssa on jotain enemmän kuin golfmatka. Golfisäntä- ja pro tekevät kaikkensa, että golfmatkasi tulee olemaan mahdollisimman miellyttävä ja mieleenpainuva.

Tutustu matkavalikoimaamme >>

Etsi luettavaa