Hyppää sisältöön

Suomi-golfin Grand Old Man Lassi Tilander palaa selostuskoppiin

Lassi Tilander on tullut suurimmalle osalle tunnetuksi paitsi legendaarisista major-selostuksista, mutta myös hickory-golfista ja golfhistorian asiantuntijana. Tänään Tilanderin pehmeää ääntä saa kuulla Viasatin golflähetyksessä.

Lassi Tilander on ollut monella tapaa suunnannäyttäjä ja vaikuttaja suomalaisen golfin kehityksessä jo useita vuosikymmeniä. Tilander on viime aikoina ollut esillä Golfpiste.comin blogistina. Lahdesta lähtöisin oleva Tilander on paitsi arvostettu ”vanhan liiton mies”, mutta ajoittain terävällä kynällään hän on osannut myös herättää vilkasta keskustelua.

Perinteiden puolestapuhuja on golfhistorian tietämyksellään yksi Suomen meritointuneimpia golfareita ja erityisesti The Open Championship on Lassille rakas kilpailu, jonka historiasta kukaan muu tuskin pystyy kertomaan faktoja yhtä hyvin kuin apteekin hyllyltä.

The Openin kolmas pelipäivä tulee varmasti tarjoamaan upeaa golfia ja draamaa Royal Troonin kentältä. Tilander hyppää kommentaattorin rooliin klo 12, ja hän on äänessä aina klo 16.30:een saakka.

Selostuksesta lauantain ensimmäisen osan (12.00-17.00) vastaa Teemu Tyry, illalla puikkoihin hyppää Nikke Tyry, joka saa seurakseen Mikko Korhosen caddien Karri Kakon.

Viaplay ja Viasat lähettävät The Openista lauantaina 11,5 tunnin lähetyksen ja sunnuntaina peräti 12 tuntisen. Kilpailun kärkipari Phil MickelsonHenrik Stenson aloittaa lauantaina pelit kello 17.20 Suomen aikaa.


The Open Championshipiä voi seurata parhaillaan Viasatilta ja Viaplayltä suomeksi selostetettuna. Jos golf ei vielä näy kotonasi, tilaa paketti täältä. Saat kaupan päälle GoGolf-lehden vuosikerran. Katso lisää: www.viasat.fi/gogolf


Etsi luettavaa