Hyppää sisältöön

Suomenojalle avataan Suomen suurin golfliike – Golf Sky laajenee Espooseen

Golf Skyn myymälä Vantaan Tammistossa.

Nopeassa ajassa Suomen suurimmaksi golfvälineketjuksi noussut Golf Sky avaa syksyllä uuden jättiliikkeen Espoon Suomenojalle. Tilaan tulee välinemyymälän lisäksi myös talviharjoittelutilat. Uusien työntekijöiden palkkaaminen aloitetaan välittömästi.

Suomen suurimmaksi golfvälineiden jälleenmyyjäksi nopeassa vauhdissa noussut Golf Sky jatkaa kasvuaan, kun yritys avaa syksyllä uuden jättimyymälän Espoon Suomenojalle. GoGolf-perheeseen kuuluvalla yrityksellä on jo liikkeet Vantaan Tammistossa, Nokialla ja Hattulassa.

Uudessa myymälässä on tilaa yli 2 000 neliötä, mikä tekee siitä Suomen suurimman golfvälinemyymälän. Myymälän lisäksi tilaan rakennetaan kymmenkunta lyöntipaikkaa sisäharjoittelua sekä mailojen testausta ja mitoitusta varten. Sisäharjoittelutiloihin tulee myös Trackman-simulaattori ja custom fittaus -studio, jossa on Trackman käytössä.

”Liike täydentää meidän myymäläverkostoamme ja tarjoaa samalla talviharjoitteluun uusia tiloja, joille on kysyntää pääkaupunkiseudun länsipuolella”, sanoo Golf Sky Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen, jonka mukaan uudet tilat mahdollistavat myös erilaisten tapahtumien järjestämisen golfareille, golfseuroille ja yhteistyökumppaneille.

Länsiväylä on varsinainen golfväylä

Golf Sky on etsinyt jo jonkin aikaa uusia tiloja Espoosta, jossa asuu kosolti golfin harrastajia. 

”Länsiväylä tunnetaan varsinaisena Golfväylänä, sillä sen varrelta löytyy paljon golfkenttiä. Kierrosmäärät väylä varrella olevilla kentillä ovat olleet tällä kaudella kasvussa”, Kettunen perustelee uuden liikkeen avaamista Espooseen.

”Vantaan-myymälässä olemme saaneet paljon palautetta, että olisi hienoa, jos meillä olisi Espoossakin myymälä. Nyt vastaamme tähän kysyntään”, Golf Skyn toimitusjohtaja Mikko Asonen sanoo.

Golf Skyn liikevaihto ylittää ennusteen mukaan tänä vuonna seitsemän miljoonaa euroa, jolloin se nousee todennäköisesti Suomen suurimmaksi välineliikeketjuksi liikevaihdolla mitattuna. Vuonna 2018 Golf Skyn liikevaihto oli noin 5,3 miljoonaa euroa.

”Vantaan-myymälän kasvu on ylittänyt tänä vuonna kaikki odotuksemme”, Kettunen sanoo.

Espoon-myymälään palkataan kymmenkunta työntekijää. Rekrytoinnit aloitetaan välittömästi. Myymälä sijaitsee Kauppakeskus Liilassa Martinsillantie 10:ssä.

Golf Sky on osa GoGolf-perhettä, johon kuuluvat myös golfmedia ja verkkokauppa GoGolf  sekä Golfresepti-matkatoimisto.

Etsi luettavaa