Hyppää sisältöön

Suomen Golfliitolla kliininen ja tehokas syyskokous

Suomen Golfliitto julkaisi toimialapäivillään tuoreen strategiansa

Suomen Golfliiton syyskokous saatiin nuijittua nopeasti läpi lauantaiaamupäivänä. Parin tunnin kokouksessa ei tullut erimielisyyksiä. Antti Peltoniemelle myönnettiin tunnustus pitkästä työstä liiton miehenä.

Suomen Golfliiton toimialapäivät ja syyskokous sujuivat Seinäjoella hyvässä yhteishengessä. Varsinaisessa syyskokouksessa vahvistettiin nopealla aikataululla esitetyt ehdotukset, eikä erimielisyyksiä ilmaantunut toimijoiden joukosta. 

Kurk Golfin ja GoGolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen välitti Seinäjoelta positiiviset terveiset. 

”Todella tehokas ja positiivinen kokous kaikenkaikkiaan. Budjettisuunnitelmat hyväksyttiin, jäsenmaksuihin ei tule korotuksia ja uudet strategiat otettiin mukisematta vastaan. Kaiken kaikkiaan todella kliininen syyskokous”, Paavo kertoi kokouksen päätyttyä.

Uudella strategialla viitattiin Golfliiton linjaan, jossa peräänkuulutetaan useampia tapoja pelata golfia. Golfista pyritään tekemään entistä enemmän koko kansan urheilua sukupuoleen, taustaan tai seksuaalisuuteen katsomatta. 

Golfliiton esityksessä uudesta strategiasta moni jopa yllättyi uudesta ja avoimesta linjasta. Esityksessä tuotiin selkeästi esille vähemmistöjä, elinolosuhteita ja ihmisryhmiä, jotka eivät ole historian saatossa löytäneet lajin pariin. 

Toinen tärkeä pointti oli, että kaikilla saa olla oma tapa pelata golfia. Käytäntöönpano on vielä kysymysmerkki, mutta tulevat markkinointitoimenpiteet rakentunevat edellämainitun viestin ympärille. Koko kansan harrastus juuri sillä tavalla miten se itse kullekin parhaiten sopii! 

Antti Peltoniemi sai muistokseen kultaisen viirin Golfliitolta

Antti Peltoniemi sai muistokseen kultaisen viirin Golfliitolta

GoGolf

Antti Peltomiemi astui syrjään kultaisen viirin kera

Golfliiton hallintoelimissä pitkään vaikuttanut Antti Peltoniemi väistyi Golfliiton hallituksesta. Pitkän uran myös hallituksen puheenjohtajana tehnyt pohjanmaalainen sai ansioikkaasta työstään muistoksi Golfliiton kultaisen viirin. Sitä ei ole aiemmin myönnetty yksittäiselle henkilölle. 

Peltoniemi piti pitkän ja tunteikkaan puheen väistyessään hallituksesta. 

Peltoniemen tilalle hallitukseen äänestettiin yksimielisesti Marko Leiviskä Oulun Golfkerhosta. Leiviskä toimii myös hallituksen varapuheenjohtajana. Puheenjohtajana jatkaa odotetusti Hanna Hartikainen.

 

Etsi luettavaa