Hyppää sisältöön

Suomen edullisin? – Kurk Golfista saa virallisen tasoituksen alle 50 eurolla  

Juuso Rajasvuo toimii Kurk Golfin operatiivisena johtajana.

Kurk Golfiin voi edullisimmillaan liittyä alle 20 eurolla, mutta hintaan ei sisälly virallista tasoitusta. Edullisimmillaan sen saa Kurkista kaudella 2020 alle 50 eurolla. Hinta lienee Suomen edullisin tällä kaudella.

Kirkkonummella sijaitseva Kurk Golf esitteli viime viikolla uudet kanta-asiakkuusmallinsa kaudelle 2020. Tänä vuonna Kurk myy kolmea eri kanta-asiakkuutta eli Kantista, Klubia tai Kingiä, jotka on hinnoiteltu niiden sisältämien palveluiden kattavuuden mukaan.

Uudistuksen taustalla on osakeyhtiön ja golfseuran yhteistyön tiivistyminen. Kurk Golfissa puhutaankin jäsenien sijaan jatkossa mieluummin kanta-asiakkaista.

Edullisin tasoista on Kantis. Siihen kuuluu GoGolfin seurajäsenyys (ilman GoGolf-lehteä) sekä vastuuvakuutus Kurkissa pelatuilla kierroksilla. Golfseura ylläpitää Kantiksille paikallista tasoitusta, joka on voimassa vain Kurk Golfissa. 

Kantis-tasoon ei kuulu Golfliiton jäsenyyttä eli Golflehteäkään ei jaeta kotiin. Kyseessä on siis varsin riisuttu paketti, mutta niin on hintakin: vain 19,90 euroa.

Klubi-taso on toiseksi edullisin taso. Se sisältää Kurk Golf ry:n jäsenyyden ja sen sisältämät edut, kuten Golflehden ja sähköisen eBirdie-jäsenkortin. Lisäksi jokainen jäsen pääsee mukaan Kurk Golfin mestaruuskilpailuihin ilmaiseksi, mikäli mahtuu mukaan tasoituksen perusteella. Klubi-tasoon sisältyy myös GoGolf-jäsenyys lehden kera.

Klubi-kanta-asiakkuuden hinta on 49,90 euroa. Jäsenyys lienee Suomen edullisin, joka pitää sisällään myös Golfliiton jäsenyyden. Junioreille hinta on 34,90 euroa.

”Kantis-paketista on karsittu kaikki ylimääräinen pois, minkä lisäksi seuran ja yhtiön yhteistyötä on tehostettu niin, että paketti voidaan tarjota todella kilpailukykyiseen hintaan”, Kurk Golfin operatiivinen johtaja Juuso Rajasvuo perustelee edullista hintaa.

”Aikaisemmin seura on ostanut osakeyhtiöltä tiettyjä palveluita, mutta uuden mallin myötä siihen ei ole enää samanlaista tarvetta”, Rajasvuo kertoo.

Jatkossa osakeyhtiön palveluksessa olevat työntekijät keskittyvät golfkentän päivittäisiin toimintoihin sekä erilaisten palveluiden tuottamiseen sekä tapahtumien järjestämiseen. Seura-aktiivit ovat mukana, kun näitä ideoidaan.

”Aiemmin seuran vapaaehtoisia kuormitettiin paljon muun muassa tapahtumien tuottamisella. Nyt yhteistyötä parantamalla pystymme yhdessä tuottamaan samat palvelut fiksummalla hinnalla, kun keskitymme molemmat omiin vahvuuksiimme”, Rajasvuo näkee.

Rajasvuon mukaan seuratoimintaa kehitetään entistä tiiviimmässä yhteistyössä osakeyhtiön kanssa, jolloin seuran pienet resurssit saadaan kohdistettua oikeisiin asioihin, kuten aktiivisen junioritoiminnan kehittämiseen.

”On sekä golfseuran että osakeyhtiön etu saamme Kurkiin paljon innokkaita golfareita”, Rajasvuo muistuttaa.

Kolmantena vaihtoehtona pelaajat voivat valita Kingi-jäsenyyden, johon sisältyvät Klubi-jäsenyyteen kuuluvien etujen lisäksi muun muassa kymmenen koria palloja Kurk Golfin rangella, edullisemmat burgerit klubiravintolasta sekä yksi ryhmäopetustunti.

Kingi-kantiksen 84,90 euron maksusta viisi euroa tilitetään Kurk Golfn juniorien hyväksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Kurk Golfin juniorityön rahoitus olisi jatkossa ainoastaan Kingi-jäsenten varassa.

”Kurkissa on tehty esimerkillistä juniorityötä jo usean vuoden ajan ja tähän tullaan myös jatkossa panostamaan. Osakeyhtiö tukee jatkossa myös suoraan taloudellisesti junioritoimintaa ja on mukana auttamassa sen kehittämisessä”, Rajasvuo toteaa.

Kirkkonummella sijaitseva Kurk Golf kuuluu GoGolf-perheeseen.

Etsi luettavaa