Hyppää sisältöön

Suomalaistrio pelasi saman tuloksen Scottish Openissa – Tanskalaiset hurjassa vedossa

Sanna Nuutinen pelasi avauskierroksen 74 lyönnillä.
Sanna KUVA:LET

Noora Komulainen, Ursula Wikström ja Sanna Nuutinen jatkavat toiseen päivään samasta tuloksesta Scottish Open -kisassa.

Noora Komulainen, Ursula Wikström ja Sanna Nuutinen pelasivat kaikki saman tuloksen 74 (+3) tänään käynnistyneessä Scottish Openissa. Kolmikko on tällä hetkellä sijalla 66. Avauskierros jäi monen pelaajan osalta kesken, kun sankka sumu viivästytti aamun ensimmäisiä lähtöjä parilla tunnilla.

Kaikilla suomalaisilla oli vaikeaa etuysillä. Komulainen ja Wikström pelasivat sen kolme yli, Nuutinen peräti neljä. Takaysi sujuikin sitten pariin Komulaisella ja Wikströmillä sekä yhden alle Nuutisella.

Ainakin tämänpäiväisten tulosten perusteella etuysi on jonkin verran vaikeampi kuin takaysi, sillä suurin osa pelaajista on pelannut sen takaysiä heikommin.

Kisan kärjessä on Nicole Broch Larsen tuloksella 67. Suomalaiset ovat häntä seitsemän lyöntiä perässä. Toista sijaa jakaa viisi pelaajaa, joista Emily Kristine Pedersen tulee kärkinaisen tapaan Tanskasta. Kun seitsemäntenä on heidän maannaisensa Nanna Koerstz Madsen, voidaan sanoa, että juutit ovat saaneet kisaan superaloituksen: kisan kaikki kolme tanskalaista mahtuvat tässä vaiheessa kymmenen parhaan joukkoon.

Kilpailu jatkuu huomenna siten, että ne pelaajat, joilta avauskierros jäi kesken, pelaavat sen loppuun ja samaan aikaan ykköseltä lähetetään muita pelaajia toiselle kierrokselle.

Wikström aamukierrokselle päivän ensimmäisessä ryhmässä starttaa klo 6.30 paikallista aikaa. Nuutisen starttiaika on 6.52 ja Komulaisen 13.06.

Ladies European Tourin ja LPGA Tourin yhteiskisassa on peräti 1,5 miljoonan dollarin palkintopotti. Suomalaiset pelaavat näin suuremmista seteleistä kuin Sami Välimäki samaan aikaan käytävässä Celtic Classic -kisassa Walesissa, jossa palkintorahaa on jaossa miljoona euroa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa