Suomalaisnaisilla vaisu finaalipäivä Espanjassa

Unski otti komean sijoituksen LET:in suurkisassa Skotlannissa

Ursula Wikström sekä muut suomalaisnaiset eivät onnistuneet Espanjan Guadalminassa käydyssä LET:n osakilpailun päätöspäivänä.

Real Club de Golf Guadalminan kenttä piti suomalaispelaajat pihdeissä, eivätkä he pystyneet nousemaan lähelle kärkeä. Heistä korkeimmalta sijalta finaalipäivään lähtenyt Ursula Wikström ei saanut putteja uppoamaan ja tuloksena oli nihkeä 73 lyönnin kierros.

Wikström sortui kierroksellaan kahteen bogiin, eikä birdiejä tullut vastapainoksi kuin vain yksi. Kierros pudotti Wikströmin lopulta jaetulle sijalle 12. Kymmenen parhaan joukosta ”Unski”jäi tosin vain yhden lyönnin.

Myöskään Wikströmin takaa päätöspäivään lähtenyt Elina Nummenpää ei saanut birdiehanoja kunnolla auki. Kierrostulos 74 sisälsi vain yhden birdien ja ikävästi kolme bogia.

Kilpailun voitti kotiyleisön riemuksi espanjalainen Azahara Munoz, jonka viileä kolme alle parin sujunut päätöspäivä toi lopulta voiton kahden lyönnin erolla ennen Lee-Anne Pacea sekä Carlota Cigandaa. Munozin yhteistulos oli lopulta -19.