Hyppää sisältöön

Suomalaisnaisilla hyvin pullat uunissa Ranskassa – Nummenpää ja Osala kärkikymmenikössä

Linda Osala ja Elina Nummenpää avasivat Ranskan avoimet suomalaisnaisista parhaiten. KUVAT: TRISTAN JONES / LET

Suomalaisnaiset ovat hyvissä asemissa avauspäivän jälkeen Ladies European Tourilla.

Linda Osala ja Elina Nummenpää jakavat kymmenettä sijaa Ranskan avoimissa, joka pelataan Golf Barrieren kentällä Deuavillessä.

Kaksikko selvitti kentän tulokseen 68 (-3). Eroa kisan kärjessä olevaan kolmikkoon Laura Fünfstückiin, Liz Youngiin ja Annabel Dimmockiin on kolme lyöntiä.

Myös Noora Komulaisen peli kulki. Hän on tuloksessa 69 (-2) ja jaetulla 17. sijalla.

Myös Ursula Wikström ja Sanna Nuutinen voidaan lukea onnistujien joukkoon. He alittivat parin lyönnillä ja lähtevät kelpo asemista kolmipäiväisen kisan toiselle kierrokselle.

Wikström ja Nuutinen jakavat sijaa 28 kisan suurimman tähden Celine Boutierin kanssa. Ranskatar oli osa Euroopan voittoisaa Solheim Cup -joukkuetta. Aiemmin tänä vuonna hän voitti kotimaassaan Evian Championshipin, joka on yksi viidestä major-turnauksesta.

Avauskierros ei ole vielä päättynyt, joitakin ryhmiä on vielä kierroksella. Kierroksen etenemistä voi seurata linkistä, joka löytyy tämän jutun lopusta.

Ladies European Tourin rankingia johtaa ennen tämän viikon kilpailua Boutier, jonka pääkiertue on LPGA. Suomalaisista korkeimmalla kokonaispisteissä on Komulainen, 44:ntenä. Wikström on sijalla 57 ja Nuutinen 72.

Kautta on jäljellä neljän kilpailun verran. Niistä kaksi on rahakkaita Aramco Team Series -kisoja. Myös Hero Indian Openissa ja kauden päätöskisassa, joka pelataan Aurinkorannikolla, Espanjassa, on isot potit.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa