Hyppää sisältöön

Suomalaisnaiset tulessa viikonloppuna EVLI Ladies Finnish Openissa

Linda Henrikssonin mailat ovat hävinneet

Hillside Golf&Country Club toimii kisakenttänä huomenna alkavassa Let Access Series-kiertueen osakilpailussa EVLI Ladies Finnish Openissa. Suomella kisassa on vahva naisedustus.

Peräti 34 suomalaisnaista tavoittelee menestystä EVLI Ladies Finnish Openissa. Katseet kääntyvät kiertueella aiempina vuosina kiertueella voittaneisiin Linda Henrikssoniin, Sanna Nuutiseen, Oona Vartiaiseen sekä Krista Bakkeriin. Eurooppa Tourilla kiertäneiltä Noora Tammiselta ja Ursula Wikströmiltä odotetaan niin ikään vahvaa suorittamista. 

Tämän hetken LETAS-kiertueen rankingissa korkeimmalla on Henriksson, joka on sijalla viisi. Vahvan talviharjoittelun läpi käynyt Henriksson tavoittelee kilpailussa ehjää kokonaisuutta.

”Tavoitteeni on pelata ehjä kolmen kierroksen kokonaisuus, jossa tuloskorttiin ei tulisi bogey´ja suurempia tuloksia. Tämän myötä tuloskin rakentuu hyväksi. Voittoa lähden tietysti tavoittelemaan, mutta kärkeä kohden mennään näiden pienempien tavoitteiden kautta”, Henriksson kertoi

Kilpailun promoottori Juha Juvonen on mielisssään kattavasta suomalaisedustuksesta, mutta muistuttaa, että kilpailuun on tulossa myös joukko taitavia ulkomaalaispelaajia, joita tullaan varmasti näkemään kärkitaistossa.

”Suomalaisten suosikkien lisäksi näiden takana on joukko muita menestyksen nälkäisiä pelaajia. Kovia ovat myös ulkomaalaiset. LET:lla kovan uran tehnyt Linda Wessberg sekä LETAS-kiertueen kärkinaiset ovat hyvä mittari omille pelaajillemme”, Juvonen mainitsi.

”Toivottavasti saamme myös yleisöä liikkeelle. Näitä taitavia naisia seuraamalla voi hyvinkin tarttua hyvää oppia omaan peliin”, Juvonen jatkoi.

Kisakenttänä toimiva Hillside Golf on jonkun verran kärsinyt pitkälle venyneen talven takia, mutta pelattavuus on kenttämestarina työskentelevän Tommi Turusen mukaan hyvä.

”Väylien viherpeittävyys on suhtkoht hyvä, mutta melkein jokaisella väylällä näkyy jääpoltteen jälkiä vielä, lisäksi tämän päivän sade, joka jatkuu näköjään myöhään ensi yölle kyllästivät kyllä maan vedellä eli siirtosäännöllä mennään”, Turunen paljastaa.

”Viheriöt ovat pääosin kunnossa, ei tietenkään missään 100% kunnossa, mutta pelattavat eli pallo ei juurikaan pompi vaan rullaa tasaisesti”, Turunen lisää

Kilpailu starttaa jokaisena kolmena päivänä 8.00 ja palkintopotti on 35000 euroa.

 

Tulospalvelu

Kesäkuun ajan jokainen voi olla gogolfari. Jäsenedut käytettävissä 30.6 asti. Kokeile esimerkiksi Kytäjän Guide-tarjousta: Kytäjä Golf green fee kahdelle sisältäen auton 89 €.

 

 

Etsi luettavaa