Hyppää sisältöön

Suomalaisnaiset sortuivat tuplapareihin Riossa

Ursula Wikström pelasi tänään yhtä reikää lukuun ottamatta hyvän kierroksen.

Sekä Noora Tamminen että Ursula Wikström tekivät tuplaparit olympiagolfissa Riossa torstaina. Wikström onnistui kuitenkin pitämään kierroksensa muuten kasassa, mutta Tammisella oli kauttaaltaan vaikea pelipäivä.

Suomalaisgolfarien päivä Riossa sisälsi yhden katastrofireiän naiseen. Noora Tammisen kierros lähti väärille urille jo toisella reiällä, kun hän teki muun muassa vesiseikkailun jälkeen kahdeksikon par-neloselle. Ursula Wikströmin kuutonen tuli neljännelle reiälle, joka on par-kolmonen.

Noora Tammisella oli tänään vaikea päivä.

Noora Tammisella oli tänään vaikea päivä.

Getty Images

Wikström otti osuman rennommin vastaan, sillä kolmelle seuraavalle reiälle hän iski kaksi birdietä. Tamminenkin palautui osumasta etuysin ajaksi, mutta tamperelaislähtöisen pelurin vaikeudet jatkuivat toisen puolikkaan aikana. Wikström pelasi lopulta pariin 71, kun hän onnistui tekemään päätösreiällä birdien. Tammisen tulos oli puolestaan 75 eli neljä yli.

Toinen kierros on vielä kesken, ja tässä vaiheessa Wikström jakaa 27. sijaa yhteistuloksella kaksi alle. Tänään oli eilistä huomattavasti kovempi tulostaso, ja Wikström putosi tulokissa peräti 16 sijaa. Tammisen takana on yhdeksän pelaajaa, sillä hän on kisassa kahden kierroksen jälkeen 51. sijalla yhteistuloksellaan seitsemän yli.

Kisan kärjessä painaa tällä hetkellä huikean kierroksen pelannut Stacy Lewis. Hän iski tänään palloa vain 63 kertaa. Kun hänen eilinen tulos oli yhden lyönnin alle, on naisen yhteistulos yhdeksän alle parin. Kierroksella vielä olevista hänen johtoaan voi uhata oikeastaan enää ainoastaan Korean Inbee Park, jolla on vielä kolme helpohkoa reikää jäljellä. Park on tässä vaiheessa lyönnin Lewisia perässä.

Kolmeen birdieen kierroksensa päättänyt Charley Hull on jakaa Parkin kanssa toista sijaa tässä vaiheessa.

Kilpailun tulospalvelu

 

Etsi luettavaa