Hyppää sisältöön

Suomalaiskaksikko ”clubhouse leadereina” Marokossa

Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja olivat tänään huippuvireessä.

Kaikki suomalaiset tekivät lauantaina nousua Trophee Hassan II -kisassa. Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja onnistuivat pelaamaan superkierroksen.

Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja ovat ns. clubhouse leadereita Marokossa pelattavassa European Tourin kisassa. Suomalaiskaksikko onnistui tänään kesyttämään Royal Dar Es Salamin kentän pelaten sen tuloksiin 66 (Pulkkanen) ja 67 (Samooja).

Molempien yhteistulos on -3, mikä riittää kokonaistilanteessa tällä hetkellä hienosti kuudenteen sijaan. Kärkeen miehillä on matkaa tällä hetkellä kolme neljä lyöntiä, mutta toiseen sijaan vain kaksi.

Pulkkasella oli tänään maaginen lopetus, sillä hän pelasi kaksi viimeistä reikää kolme alle parin tehtyään eaglen 17 reiälle, joka on vain 260-metrinen par 4.  15 viimeistä reikää Pulkkanen pelasi peräti kahdeksan alle parin. Kierroksen ainoat bogit syntyivät rei’ille yksi ja kolme.

Samoojalla oli tänään seitsemän birdien päivä. Ainoat bogit syntyivät par 3 -rei’ille kaksi ja neljätoista.

Myös Mikko Korhonen teki mukavan nousun ns. moving daynä. Kaksi alle parin tulos nosti nykyään espoolaisen Korhosen sijalle 25.

”Ihan hyvä päivä oli kokonaisuutena. Lopussa sain tulosta vähän aikaan. Hyviä lyöntejä pitää lyödä täällä, että pääsee birdie-paikoille, keskinkertainen ei riitä”, Korhonen sanoi.

Marokossa keli jatkuu tuulisena, joten suomalaiset eivät välttämättä menetä päivän loppuun mennessä kovinkaan monta sijaa – päinvastoin tilanne voi jopa parantua.

Kim Koivu pelasi pariin. Yhteistulos +4 on nostanut häntä kahdeksan sijaa 52:nneksi tässä vaiheessa päivää.

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa