Hyppää sisältöön

Suomalaisilla vahva alku Luminessa – jatkaako Lindell voittoputkeaan?

Oliver Lindell pelaa jännittävää karsintafinaalia.

Suomalaiset aloittivat vahvasti Lumine Beach Resortissa käytävän Nordic Leaguen osakilpailun. Potissa on 50 000 euroa ja parhaille on jaossa myös maailmanlistan pisteitä.

Suomalaisia on jälleen runsain mitoin mukana Nordic Leaguen Winter Seriesiin kuuluvassa Lumine Hills Openissa. Kisassa pelataan kaksi kierrosta Luminen Hills -kenttää ja yksi kierros Luminen Lakes -kenttää. 

Kolme suomalaista aloitti kilpailun pelaamalla tuloksen -3. Kolmikko oli Lauri Ruuska, Oliver Lindell ja Linus Väisänen. Suomalaiset jakavat sijaa viisi avauskierroksen jälkeen. 

Kärkeen vetäisi avauskierroksella ruotsalainen Felix Pålson tuloksella 64 (-8). Lisäksi jokaisesta tuloksesta -7, -6 ja -5 löytyy yksi pelaaja. 

Suomalaisten ykköstoivo kilpailussa on luonnollisesti ensimmäistä Nordic Leaguen Winter Seriesin kisaansa tänä vuonna pelaava Oliver Lindell. Hän on pelannut nyt neljä kisakierrosta vuoden 2019 aikana yhteensä tuloksella -18. 

Ensimmäinen kisa päättyi jaettuun voittoon tuloksella -3, toisen kisan hän voitti tuloksella -12 kahden kierroksen kisassa ja nyt avauskierroksella Lindell pelasi tuloksen -3. 

Cut-rajan sisäpuolella ovat myös Juhana Kukkonen (-2), Tuomas Salminen ja Casper Simberg (-1) ja Niclas Hellberg (par). 

 

Etsi luettavaa