Hyppää sisältöön

Suomalaisilla vahva alku Australian LET-kisassa

Krista Bakker alitti parin vuoden ensimmäisellä kisakierroksellaan

Suomalaiset lähtivät hyvin porteista New South Walesin osavaltiossa käytävässä LET-kisassa. Kisa on ensimmäinen ja suurin kolmesta LET-kisasta, jotka käydään Australiassa kolmen viikon aikana.

350 000 aussidollarin The Pacific Bay Resort Australian Ladies Classic on käynnissä. Kyseessä on kauden 2019 toinen osakilpailu ja ensimmäinen, johon myös heikommilla kategorioilla pelaavat pääsevät mukaan. 

Suomalaisisista mukana on neljä pelaajaa. Ursula Wikström ja Noora Komulainen ovat Australiassa jo kolmatta viikko, Krista Bakker ja Sanna Nuutinen pelaavat ensimmäistä kisaansa. 

Tuoreet jalat olivatkin selkeästi tarpeen, sillä kauden debyyttinsä tehneet Krista Bakker (-1) ja Sanna Nuutinen (par) avasivat kisan todella vahvasti. Bakker jakaa avauspäivän jälkeen kymmenettä sijaa suurehkossa kilpailussa. 

Sanna Nuutinen ja Ursula Wikström jäivät vain lyönnin Bakkerista jakaen par-tuloksellaan sijaa 24. Noora Komulainen oli ainoa pelaaja, joka epäonnistui avauspäivänä. Komulainen sai aikaan birdien vain avausväylällä, jonka lisäksi kortissa oli neljä bogia ja tupla. 

Kisan kärjessä on australialainen amatööri Doey Choi tuloksella -6. Ruotsalaiset aloittivat kisan todella vahvasti. Kakkossijalla ovat Madelene Sagstrom ja Daniela Holmqvist tuloksessa -4 ja neljäntenä Jenny Haglund tuloksessa -3. 

Etsi luettavaa