Hyppää sisältöön

Suomalaisilla upeat asemat Prahassa – Pulkkanen ja Samooja jatkoivat nousua

Kalle Samooja pelasi jo kuudennen kerran peräkkäin alle 70 lyönnin tuloksen

Aamupäivällä kentällä Prahan miljoonan euron turnauksessa olleet Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen pelasivat vahvat kierrokset. Molemmat lähtevät viikonloppuun voittotaistossa.

Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja kiersivät molemmat perjantaina aamukierroksella Albatross Golf Clubin tuloksella 69 (-3). Se tarkoittaa, että Samooja on ennen viikonloppua tuloksessa -7 ja Pulkkanen tuloksessa -6. 

Kallen sijoitus on tässä vaiheessa komeasti viides, Pulkkanen löytyy sijalta kymmenen. Pulkkasen päivä piti sisällään kuusi birdietä ja kolme bogia. Näin ollen Tapsa on tykittänyt jo 11 birdietä ensimmäiseen 36 reikään. 

Kalle Samooja sen sijaan on ollut itse varmuus. Kahden kierroksen aikana ainoa bogi on avauskierroksen kymmenenneltä reiältä (väylä numero 1), jossa Kalle teki par-vitoselle bogin. Perjantain kierros oli simppeli: kolme birdietä ja 15 paria! 

Kisan kärjessä on tällä hetkellä Robert Karlsson (-9), joka on vain kaksi lyöntiä Kallea ja kolme lyöntiä Tapsaa edellä. 

Mikko Korhonen aloitti toisen kierroksensa birdiellä ja on kokonaistuloksellaan -3 sijalla 34. Avauspäivän paras suomalainen Kim Koivu (-6) lähtee vasta kello 15.15 toiselle kierrokselleen. 

Etsi luettavaa