Hyppää sisältöön

Suomalaisilla sysimusta perjantai Wentworthissa

Mikko Ilonen GoGolf

Mikko Ilonen ja Roope Kakko molemmat karsiutuivat selvällä marginaalilla viikonlopulta Euroopan Tourin BMW PGA Championshipin kisassa Wentworthissa.

Suomalaisten toinen päivä Wentworthin rahakkaassa kilpailussa ei tuonut käännettä parempaan. Roope Kakko karsiutui viidellä lyönnillä (73 – 77 ) ja Mikko Ilonen kuudella ( 77 – 74).

Ilosen pelipäivä ei olisi voinut saanut synkempää aloitusta, kun avausreiälle syntyi seiska triplan muodossa.

Toiseksi viimeisellä reiälle par viitoselle syntynyt eagle oli laiha lohtu. Lopulliseksi sijoitukseksi kirjattiin jaettu 124:s sija. Maanantaina urakointi jatkuu US Openin karsinnalla.

”Ei se oma pelillinen kelkka yhdessä yössä kääntynyt. Loppuun asti yritettiin ja 74 lyöntiä korttiin. Nyt on tarkoitus harjoitella ja käydä sunnuntaina kurkkaamassa, miltä karsintakenttä Walton Heath näyttää ja tuntuu”, Ilonen kommentoi tiedotteessaan.

Kakon toisen kierroksen alku oli vuoristorataa: par, birdie, tupla, birdie, bogi. Bogeja syntyi kuitenkin vielä 5 ja niiden vastapainoksi vain yksi birdie, joten Roopellekin koitti aikainen kamojen pakkaus. Hän suuntaa maanantaina myös US Open -karsintaan.

”Esitykseni oli huono. Koko ajan olin enemmän tai vähemmän vaikeuksissa. En saanut otetta kentästä, avausten mailvalinnat menivät vaikeiksi, griinit olivat minulle täysi mysteerio”, Kakko kommentoi tiedotteessaan.

”Lauantain lepään, sunnuntaina mennään Walton Heathiin reenaamaan. Toivottavasti maanantaina natsaa ja pääsen uran ensimmäiseen majoriin”, Kakko jatkoi.

Tuore US Masters -voittaja ja yksi tämän hetken kuumimmista golfareista Danny Willett johtaa kisaa tällä hetkellä yhteistuloksella -10. Hän pelasi kentän 68 lyönnillä, vaikka tekikin kierroksella myös neljä bogeyta.

Kisaa voi seurata Viaplaylta ja Viasat Golfilta parhaillaan ja huomenna 14.30 alkaen.


Jos kanava ei vielä näy, voit ostaa paketin täältä. Kaikki paketin tilanneet saavat kaupan päälle uuden GoGolf -lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa