Hyppää sisältöön

Suomalaisilla makoisa päivä Kiinassa

Mikko Korhonen

Mikko Korhonen jakaa 15. sijaa. Roope Kakko paransi kahdeksalla lyönnillä. Mikko Ilonen ehti pelata toista kierrosta vain neljä reikää.

Suomalaisten perjantaipäivä Kiinassa soi duurissa. Eilen epäonnistunut Roope Kakko latoi taululle tuloksen 68 ja nousi kaukaa cut-rajan takaa sen paremmalle puolelle. Mikko Korhonen puolestaan paransi tulostaan lyönnillä ja on kisassa jaetulla 15. sijalla, kun peli vihellettiin poikki pimeyden vuoksi. Korhosen yhteistulos on kolme alle parin.

Mikko Ilonen on tuloksessa yksi alle parin, mutta hän ehti pelata toista päivää ainoastaan neljä reikää. Ukkosuhan vuoksi järjestäjät keskeyttivät kisan etenemisen kahteen otteeseen.

Korhosen korttiin kertyi perjantaina kolme bogia. Birdieitä tuli onneksi kaksi enemmän.

”Pitkä päivä, mutta maaliin päästiin, just ja just. Perus 14 tuntia tänään ja kaksi ukkoskeskeytystä. Viitisen tuntia meni klubilla peukaloita pyöritellessä”, Korhonen kertoi tiedotteessaan.

”Hyvin pysyi peli hallussa, vaikka ajoittain oli vaikeaa pitää ajatusta kasassa. Fyysisesti jaksoin hyvin, eikä ollut sen suurempia ongelmia kentällä, putti tosin olisi voinut pudota paremminkin.”

Kakolle tuntuva parannus

Roope Kakko sai huonosti kulkeneen avauspäivän jälkeen pelinsä takaisin uomiin. Kakko pelasi tänään tuloksen 68 eli neljä alle ja on yhteistuloksessa par. Kakon sijoitus on yötauolle mentäessä jaettu 49:s. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tulos riittäisi jatkoonpääsyyn.

”Pysyin toisena päivänä hyvin henkisesti balanssissa, vaikka keskeytyksiä ja lämmittelyjä tuli osalleni peräti kolme. Lopussa meinasi energiat loppua, mutta en antanut sille tunteelle valtaa. Lyöminen kulki
ongelmitta. Hyvä ja ehjä kierros, tuntuu, että laiva on menossa oikeaan suuntaan”, Kakko iloitsi.

Kilpailun kärjessä pelaa Etelä-Korean Soomin Lee. Hän on pelannut kaksi kierrosta ilman bogin bogia ja repäissyt tuloksella -13 selvän eron kilpakumppaneihinsa. Kilpailun kakkosena on Hollannin Joost Luiten (-10), joka näyttää mallia, kuinka lähestymislyöntejä isketään.

 

Myös viikonlopulle on povattu ukkoskuuroja ja vesisateita, joten keskeytyksiä voi olla tuolloinkin tiedossa.


Seuraa kilpailua Viasat Golfilta ja Viaplayltä. Lähetys alkaa klo 8.00


 

Etsi luettavaa