Hyppää sisältöön

Suomalaiset valahtivat tulosluettelossa – Välimäki pelaa huomenna kahden tähden kanssa

Sami Välimäki ei saanut tänään kaikkia tehoja irti takaysillä. KUVA: GETTY IMAGES

Koko suomalaistrio kuitenkin eteni jatkoon DP World Tourin kilpailussa.

Suomalaistrion suunta oli perjantaina alaspäin Madridissa pelattavassa Espanjan avoimissa. Tuloksessa neljä alle parin olevat Sami Välimäki (67-71) ja Tapio Pulkkanen (66-72) lähtevät lauantain kolmannelle kierrokselle jaetulla 34. sijalta. Kalle Samooja (67-72) on heitä lyönnin perässä jaetulla 45. sijalla.

Välimäki saa huomenna hyvin mielenkiintoista peliseuraa, sillä hän pääsee samaan ryhmään major- ja olympiavoittaja Justin Rosen ja kolminkertaisen DP World Tour -voittaja Victor Perezin kanssa. Perez on kiertueen rankingissa kuudentena ja käytännössä jo varmistanut ensi vuodeksi paikan PGA Tourille.

Kilpailua johdossa jatkaa Matthieu Pavon, joka pelasi perjantaina vahvan lopun ja nousi kuin nousikin takaisin kärkeen päivän päätteeksi. Wil Besseling ja Shubhankar Sharma vaanivat ranskalaista lyönnin päässä.

Kilpailun kolminkertainen voittaja Jon Rahm saa ponnistella kahdella viimeisellä kierroksella tosissaan, mikäli meinaa kohottaa neljännen kerran kilpailun palkintopokaalin päänsä yläpuolelle.

Hän on kolme alle parin tuloksessa aivan kuten Samooja, mutta samassa ryhmässä Rahm ja Samooja eivät huomenna pelaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa