Hyppää sisältöön

Suomalaiset tiiviissä nipussa Challenge Tourilla

Oliver Lindell on astunut tänä vuonna lentokoneeseen jo lähes 40 kertaa

Challenge Tourin kilpailu Sveitsissä käynnistyi suomalaisittain tasaisesti. Kuusi pelaajaa seitsemästä on lyönnin sisällä toisistaan. Perjantaina tuloksista kannattaa napsia muutama lyönti pois.

Challenge Tourin osakilpailu Sveitsissä käynnistyi torstaina suomalaisittain tasaisesti. Seitsemän suomalaispelaajan voimin pelattavassa kilpailussa kärkeen avauskierroksen jälkeen pelasi Saksan Marcel Schneider tuloksella 63 (-8). 

Kuusi seitsemästä suomalaisesta sai kasattua tuloksen 71 tai 72 (par, +1). Ainostaan Lauri Ruuska erosi joukosta epäonnistuen avauspäivänä 75 lyönnin kierroskellaan. 

Par-tuloksen avauspäivänä kirjauttivat Oliver Lindell, Kalle Samooja, Roope Kakko ja Linus Väisänen. Se oikeuttaa kisassa sijaan 65 avauspäivän jälkeen. Cut-raja (top-60) on lyönnin päässä. Kim Koivu ja Antti Ahokas ovat tuloksillaan +1 kahden lyönnin päässä cutista. 

Oliver Lindell oli par-tulokseen kohtalaisen tyytyväinen. Tai ei varsinaisesti tulokseen, mutta pelilliseen esitykseen. 

”Virheitä tulee edelleen, mutta vähenevissä määrin. Kolme neljästä bogista tuli bunkkerin kautta. Tuntui, että olin koko päivän bunkkerissa. Peli oli jo aika hyvää, tuntuu, että ollaan lähellä hyviä tuloksia. Avauskierros olisi hyvin voinut olla neljä lyöntiä parempi jos olisi jättänyt biitsiseikkailut väliin”, Lindell kertoi perjantaiaamuna puhelimessa. 

Perjantaina iltapäivävuorossa oleva 19-vuotias on luottavainen perjantain kierroksestaan. 

”Tänään aion mennä kentälle vähän normaalia aikaisemmin ja lyödä palloja rangella ennen lounasta. Napsun kun saa terävöitettyä ja karsittua virheitä pois niin parin alitus pitäisi olla aika selkeä homma. Toivottavasti saisi kasattua kohtalaisen alhaisen tuloksen pitkästä aikaa”, Lindell pohti. 

 

Etsi luettavaa