Hyppää sisältöön

Suomalaiset loistavissa asemissa Nordic Leaguessa

Mikael Salminen oli paras suomalainen avauskierroksella Uppsalassa käytävässä Nordic Leaguen toisessa finaalikilpailussa. 18-vuotispäiväänsä viettävä Oliver Lindell oli jatkuvasti askeleen perässä päätyen lopulta kovan taistelun jälkeen tulokseen +1. Peräti viisi suomalaista on kolmen lyönnin sisällä kärjestä.

Avauspäivä kolmen kierroksen Golf Uppsala Openissa oli suomalaisittain vahvaa tekemistä. Parasta vauhtia piti tuloksen -4 pelannut SHG:n Mikael Salminen. ”Mikke” latoi korttiinsa viisi birdietä ja yhden bogin. Tulos oikeuttaa toiseen sijaan vain lyönnin kärjessä olevaa Alexander Wennstamia perässä.

Niclas Hellberg kiersi Uppsalan kentän lyöntiä Salmista heikommin jakaen viidennen sijan tuloksellaan -3. Hellberg kirjautti yhden bogin lisäksi neljä birdietä. Tuloksesta -2 löytyy Miro Veijalainen, Erik Myllymäki ja Linus Väisänen. Väisäsen päivä oli mielenkiintoinen – hän aloitti triplalla par-vitosella, mutta ryhdistäytyi tehden loppuun viisi birdietä ilman bogeja. Myllymäen kortista birdieitä löytyi peräti seitsemän, mutta tupla ja kolme bogia pitivät tuloksen vain hyvänä, eikä erinomaisena.

Myös Oliver Lindell oli melko värikkäällä tuulella viettäessään täysi-ikäistymisen juhlapäiväänsä. Lindell paukutti kuuden birdien seuraksi viisi bogia ja tuplan. Viimeiseen viiteen reikään löytyi jälleen kerran tarvittavat neljä birdietä, vaikka väylän 16 bogi himmensi hitusen muuten uskomatonta lopetusta. Lindellin tulos +1 oikeuttaa sijaan 28 kun mukana on 67 pelaajaa.

Palkintopotissa on 40 000 kruunua. Lindell johtaa Nordic Leaguen rankingia ja pyrkii luonnollisesti viimeisten kisojen aikana varmistamaan ranking-voittonsa. Linus Väisänen, Erik Myllymäki ja Mikael Salminen tarvitsevat isoja onnistumisia noustakseen viiden parhaan joukkoon rankingissa viimeisten kisojen aikana.

 

Etsi luettavaa