Hyppää sisältöön

Suomalaiset liekeissä CT:n finaalin alussa

Kalle Samooja hakee rankingin voittoa

Challenge Tourin finaalikilpailu Ras Al Khaimahissa on käynnistynyt. Suomalaiset pelaavat kahdessa viimeisessä ryhmässä ja molemmila on mahdollisuus ranking-voittoon.

Challenge Tourin finaali Ras Al Khaimahissa käynnistyi tänään keskiviikkona. Kenttä tuntuu olevan finalisteille kohtalaisen helppo, sillä 45 pelaajasta vain neljä on yli parin kilpailun alussa. 

Kim Koivu sai todella lentävän lähdön paluussaan Challenge Tourille. Koivu on pelannut viisi ensimmäistä reikää ja on jo neljä alle parin. Birdiet syntyivät väylillä 1,3,4 ja 5. 

Myös Kalle Samooja on aloittanut hyvin. Kalle teki Kimin tapaan ykkösellä birdien, jonka jälkeen kahden parin jatkeeksi nähtiin rankingin kolmosen toinen osuma. 

Koivu jakaa kolmatta sijaa ja Kalle Samooja kymmenettä sijaa. Kilpailun lähtöjärjestys meni rankingin mukaan, joten heikommalla rankingilla pelaavat ovat jo kierroksensa loppuvaiheilla.

Yksi mies ketä kannattaa tarkkailla tuloslistalla on Joachim B. Hansen. Ranking-johtaja voi epäonnistuessaan avata jopa Kim Koivulle mahdollisuuden rankingin voittoon. Hansen on aloittanut kisan heikosti. Hän on yksi yli parin pelattuaan kolme ensimmäistä väylää. 

Jos Hansen tienaa kisasta alle 9000 euroa (sija 14), voi myös Kim Koivu voittaa rankingin kisan voitolla. Kalle Samoojan voiton kohdalla riittää jos Hansen ei sijoitu kolmen parhaan joukkoon. 

Kilpailun tulospalvelu löytyy tästä

Etsi luettavaa